Bosna Hersek, Fatih Terim'den vaz mı geçti? Sürpriz itiraf...

13.12.2017 - 12:32 | Son Güncellenme: 13.12.2017 - 12:32

Bosna Hersek, Fatih Terim'den vaz mı geçti? Sürpriz itiraf...

Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelerek Fatih Terim ile görüşen Bosna Futbol Federasyonu yetkilileri sıcak bir gelişmeye imza attı.

2018 Dünya Kupası vizesi alamayan Bosna Hersek'te yeni teknik direktör için arayışlar devam ediyor. Geçen hafta Tarık Hodzic önderliğinde İstanbul'a gelen ve burada Fatih Terim ile bir araya gelen yetkililer kesin cevabı almamıştı. 

Bosna'da Sven Goran Eriksson sesleri!

Bosna basınında yer alan haberlere göre federasyon, deneyimli teknik adam Sven Goran Eriksson'la temasa geçti. Konu hakkında İsveç basınına konuşan Eriksson, federasyondan kimseyle konuşmadığını söylerken, "Ama menajerim beni aradı ve teklifi iletti. Çok iyi bir takıma sahip olduklarını ve İtalya, Almanya gibi üst düzey liglerde futbolcuları olduğunu biliyorum. Konu hakkında fazla konuşmayacağım çünkü bana henüz resmi teklif gelmiş değil" dedi. 

Bosna Hersek'in Dünya Kupası'na katılamadığına vurgu yapan İsveçli teknik adam, "Sahip oldukları futbolculara bakınca ilginç bir deneyim olabilir" diye konuştu.

Son olarak Çin'de Shenzen FC'yi çalıştıran 69 yaşındaki teknik adam haziranda görevi bırakmıştı.

Fatih Terim ne demişti?

Bosna Hersek Futbol Federasyonu ile görüşen Fatih Terim görüşmenin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Bosna Hersekli dostlarımızla yemek yedik, çok zevkli bir yemekti. Futbol konuştuk. Bosna Hersek çok yakın bize. Tarık (Hodzic) takım arkadaşım, eski dostum. Benim ekiple birlikte konuştuk. Yine konuşuruz. Önümüzdeki günlerde bakacağız. Bir anlaşma olduğu zaman biz söylüyoruz zaten."

Galatasaray - Fatih Terim flörtü!

Öte yandan Fatih Terim'in ismi bir yandan da Galatasaray ile geçmeye devam ediyor. Özellikle büyük maçlarda oynanan oyundan rahatısz olan bazı taraftarlar Igor Tudor'un görevine son verilmesini ve yerine Fatih Terim'in getirilmesini istiyorlar. 

Hatta bir grup taraftar deneyimli teknik adamın evine kadar giderek ona sevgi gösterisinde bulunmuşlardı. 

Fatih Terim için Avustralya iddiaları da gündeme gelmişti. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler