Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu için indirim istiyor! Aksi halde...

20.06.2024 - 21:51 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 21:53

Nuri Şahin’in teknik patronu olduğu Borussia Dortmund, Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu için resmi teklifini iletti. Sarı-Lacivertliler, 35 milyon Euro’luk bonservis bedeli belirlerken, Alman ekibi indirim olmaması halinde transferden vazgeçecek.

Borussia Dortmund, Ferdi Kadıoğlu için indirim istiyor! Aksi halde...

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Edin Terzic’in ardından Borussia Dortmund’da teknik direktörlük koltuğuna oturan Nuri Şahin, Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu’na gözünü dikti.

Türkiye’den sadece Ferdi Kadıoğlu’nu isteyen Şahin’in bu talebi zora girdi. 

35 milyon Euro isteniyor

Alman ekibi, Ferdi Kadıoğlu için resmi teklifini sunarken beklediği karşılığı alamadı. Sarı-Lacivertliler, milli futbolcu için 35 milyon Euro talep ederken, Dortmund’un teklifinin oldukça üzerinde yer aldı.

İndirim olmazsa transfer yok

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 35 milyon Euro’nun altında hiçbir teklifi kabul etmeyeceklerini bildirirken, Borussia Dortmund ise buna olumlu karşılık vermedi. Yıldız futbolcu için indirim yapılmaması halinde transferin gerçekleşmeyeceği öğrenildi. 

199 maça çıktı

2018 yılında Hollanda’nın Nec Nijmegen takımından 1.4 milyon Euro’ya transfer edilen Ferdi Kadıoğlu, geçen 6 yılda hem Fenerbahçe’nin hem de A Milli Takım’ın vazgeçilmezi oldu. 

199 maçta Fenerbahçe forması giyen 24 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon ise kariyer zirvesini gördü. Toplam 51 maçta Sarı-Lacivertli formayı giyen Ferdi Kadıoğlu, 4 bin 328 dakikada 3 gol ve 5 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler