Bomba iddia! Fatih Terim gitse de Türk hocayla devam

11.05.2024 - 14:56 | Son Güncellenme: 11.05.2024 - 15:01

Alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktörlük koltuğunda oturan Fatih Terim ile yollarını ayırmak isteyen Panathinaikos’ta hedef başka bir Türk hoca.

Bomba iddia! Fatih Terim gitse de Türk hocayla devam

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yunan basınında çıkan haberlere göre; Yunanistan Süper Lig’inde oynadığı son iki maçta aldığı mağlubiyetlerle şampiyonluğu zora sokan Panathinaikos’ta Fatih Terim ile yolların ayrılacağı iddia edildi. 

Hedef başka bir Türk

Yolların ayrılacağını iddia eden komşu basın, Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos'un hedefinde Avrupa’da takım çalıştıran başka bir Türk teknik adamın olduğunu söyledi. 

Yeni Türk Hoca Erol Bulut

25 Mayıs Cumartesi günü Aris ile oynayacağı kupa finalinin sonucu ne olursa olsun Fatih Terim ile yolların ayrılması beklenen Panathinaikos’ta yeni teknik direktör adayının Championship ekiplerinden Cardiff City’yi çalıştıran Erol Bulut olduğu iddia edildi.

Yunan futboluna yabancı değil

Futbolculuk döneminde sol bek pozisyonunda oynayan yerli teknik adam, kariyerinin önemli bir kısmını Yunanistan’da geçirdi. Yunanistan’ın köklü ekiplerinden Olympiakos’un da formasını giyen tecrübeli antrenör, Yunanistan futboluna tanıdık bir isim olmasından dolayı da Panathiniakos’un liste başı hoca adayları arasında yer alıyor.

Yunanistan’da yuhalandı

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda Aris'e 1-0 yenilen Panathiniakos, ligin bitimine 2 hafta kala lider AEK'nin 4 puan gerisine düştü. Şampiyonluk yarışında geri düşen Yeşil-Beyazlı ekipte eleştiri okları Terim’e döndü. Panatihiniakos teknik direktörü Fatih Terim, yenilgi sonrası Yeşil-Beyazlı ekibin taraftarları tarafından yuhalandı.

Senin için hazırladığımız haberler