Usain Bolt'un Hesabını Jet Hızıyla Boşaltmışlar! 12.7 Milyon Dolar

19.01.2023 - 15:23 | Son Güncellenme: 19.01.2023 - 15:31

Dünyaca ünlü sprinter Usain Bolt'un banka hesabında 12.7 milyon dolarlık bir kayıp olduğu ve bu kaybın sebebin henüz belli olmadığı açıklandı. İşte detaylar.

Usain Bolt'un Hesabını Jet Hızıyla Boşaltmışlar! 12.7 Milyon Dolar

Kariyerinde 8 Olimpiyat şampiyonluğu bulunan ve erkeklerde 100 metrede dünya rekorunun sahibi Jamaikalı emekli kısa mesafe koşucusu Usain Bolt'un banka hesabında sebebi belli olmayan bir kayıp yaşandı.

Kayıp 12.7 milyon dolar

Sabah'ta yer alan habere göre; Jamaikalı atletin avukatları yaptığı açıklamada, Bolt'un ülkesindeki özel bir yatırım hesabında 12.7 milyon dolar kayıp yaşandığı ve konuyla ilgili hukuki sürecin başlatıldığı belirtildi.

"Ciddi bir dolandırıcılık ve hırsızlık suçuyla karşı karşıyayız"

Açıklamada, Bolt'un hesabında sadece 12 bin dolar kaldığı aktarılırken, "Eğer bu bir hatadan kaynaklanmadıysa müvekkilimize karşı ciddi bir dolandırıcılık ve hırsızlık suçuyla karşı karşıyayız." ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Aslan'a Fransız forvet! Görüşme olumlu geçti...
Habere Git

Bolt'un avukatları paranın yatması için başvuru yaptı

Bolt'un avukatlarının ayrıca, paranın 10 gün içerisinde hesaba tekrar yatırılması için başvuruda bulundukları ifade edildi.

Jamaika Maliye Bakanı Nigel Clarke: "Endişe verici bir durum" 

Jamaika Maliye Bakanı Nigel Clarke konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise şunları söyledi, "Endişe verici bir durum. Dürüst olmayan birkaç insan yüzünden kurumlarımızın itibarsızlaştırılmasına izin veremeyiz."

2017 Dünya Atletizm Şampiyonası'nın ardından emekliye ayrılan Jamaikalı atlet, erkekler 100 metrede 9.58 ve 200 metrede 19.19'luk dereceleriyle dünya rekorlarını elinde tutuyor. Bolt ayrıca, Brezilya'da düzenlenen 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda 100, 200 ve 4x100 metre takım yarışında altın madalya kazanmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Galatasaray istiyordu! Fenerbahçe genç stoperi transfer etti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler