Bolt ilk 11'de başlıyor!

10.10.2018 - 15:10 | Son Güncellenme: 10.10.2018 - 15:10

Atletizmi bıraktıktan sonra futbolu tercih eden efsane isim Usain Bolt’un yeni kariyerinde hafta sonu oynanacak South West United mücadelesi önemli bir yer alabilir.

Avusturalya'da CCMariners forması giyen 32 yaşındaki Bolt'un bu karşılaşmaya ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Bolt, kulübün resmi internet sitesine mini bir röportaj verdi.

Futbol kariyerindeki en büyük maç öncesi neler düşünüyorsun?

UB: "Öncelikle çok heyecanlıyım. Tabii bu durumu aynı zamanda kendimi ispat etmek için bir fırsat olarak görüyorum. Ben rekabeti seven bir insanım. Baskıyı seviyorum."

Sana göre futbolunda ilerleme var mı?

UB: "Sanırım topa ilk dokunuşlarım biraz ilerledi. Vücudumu topun durumuna göre nasıl ayarlamam gerektiğimi öğreniyorum. Aslında çok şey öğrendim ancak bunları sahada da uygulamanız gerekiyor. Ne durumda olduğunuzu sahaya çıkmadan anlamıyorsunuz. Sahadaki durum devam edip etmemem konusunda bana fikir verecek""

İlk 11'de başlama ihtimalin için neler söyleyeceksin?

UB: "Teknik direktör benden daha fazla faydalanmak istediğini söyledi. 1-2 maçım A Takımla değildi. Şimdi onlardan bazıları sahada olacak. Bana da şans bulduğumda konsantre olmam ve kendimi zorlamam söylendi."

"Tabii çok önemli bir maç olacak. Kulüp benimle ilgili kararını bu karşılaşmadan sonra verebilir. O yüzden heyecanlıyım ve kenidimi ispat etmek istiyorum. Şu an motivasyonum tamamen bunun üzerine..."

Usain Bolt'un ilk 11'de başlaması beklenen Macarthur South West United-Central Coast Mariners karşılaşması 12 Ekim cuma günü yerel saatle 19.30'da başlayacak.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler