Sacha Boey'e bir hayal kırıklığı daha! Yine Fransa'dan çağırılmadı

10.10.2023 - 00:30 | Son Güncellenme: 10.10.2023 - 00:43

Fransa Milli Takımı, sakatlanan Kounde ve Upamecano yerine yeni iki futbolcu çağırdı. Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey yine davet edilmedi. Detaylar.

Sacha Boey'e bir hayal kırıklığı daha! Yine Fransa'dan çağırılmadı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey, Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps tarafından bir kez daha görülmedi.

İlk açıklanan milli takım aday kadrosunda isminin yer almasını bekleyen Boey, hayal kırıklığına uğramıştı. Genç oyuncu, sakatlanan isimlerin yerine dahil edilen futbolcular arasında da yer almadı.

Fransa'da 3 isim aday kadrodan çıkarıldı

Fransa Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hollanda ve İskoçya maçlarının ilk açıklanan aday kadrosunda Dayot Upamecano, Jules Kounde ve William Saliba yer alıyordu. Bu üç isim, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

İlgini Çekebilir
Icardi zirvede, Dzeko takipte
Habere Git

Sakatlananların yerine çağırılan oyuncular belli oldu

Kadrodan çıkarılan futbolcuların yerine dahil edilen isimler belli oldu. Deschamps, Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'i yine tercih etmedi. Jean-Clair Todibo, Axel Disasi ve Malo Gusto milli davet aldı.

Daha önce 21 yaş altına çağırılmıştı

Sacha Boey, daha önce Fransa 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın aday kadrosuna çağrılmış ancak sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.

Deschamps Boey'i neden çağırmadığını açıkladı

Deschamps, daha önce yaptığı açıklamada Boey'i yakından takip ettiklerini belirtirken, "Sacha Boey gibi sağ bek oynayan ve takip ettiğimiz başka futbolcular da var. Sacha Boey'i takip ediyoruz. Bu alanda rekabet olacak. Fransa Milli Takımı için şu an doğru kadro seçtiğimi düşünüyorum. Çok sayıda üst düzey oyuncumuz var. Fakat yeni tercihlere kapımız açık" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler