Galatasaray'da Sacha Boey transfer tekliflerini değerlendireceğini yönetime iletti

07.11.2023 - 11:00 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 11:07

Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey performansıyla Avrupa'nın radarına girdi. Fransız futbolcu, gelecek transfer tekliflerini değerlendireceğini yönetime iletti.

Galatasaray'da Sacha Boey transfer tekliflerini değerlendireceğini yönetime iletti

Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna başarılı bir şekilde devam eden Galatasaray, kadro kalitesiyle dikkat çekiyor. Sarı-Kırmızılılar'ın Fransız sağ beki Sacha Boey, performansıyla Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarına girdi.

4 dev kulüp Boey'i takip ediyor

Fotomaç'ta yer alan habere göre Premier Lig'den Arsenal ve Manchester United, Serie A'dan Milan ve Ligue 1'den Marsilya, Sacha Boey'i yakından takip ediyor. Transfer dönemi açıldığında bu dört takımdan teklif gelmesi bekleniyor.

Teklifleri değerlendireceğini yönetime iletti

Öte yandan Sacha Boey de Galatasaray'daki başarılı sezonunun ardından Avrupa'ya yelken açmak istiyor. Boey, sezon sonunda kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alacağını Dursun Özbek yönetimine bildirdi.

İlgini Çekebilir
Cimbom'da sürpriz transfer gelişmesi!
Habere Git

Tam bir istikrar abidesi!

Sacha Boey, bu sezon Aslan'ın çıktığı tüm maçlarda 90 dakika mücadele ederek istikrarını sürdürdü. 20 maçta forma giyen Boey, Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ağlarını havalandırdı.

2 yıl önce Rennes'den transfer edilen Boey, Galatasaray formasıyla toplam 72 maça çıkıp 3 gol, 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler