Boatenglerin ilginç anısı: 'Bana faul yapıldığında...'

30.04.2020 - 09:40 | Son Güncellenme: 30.04.2020 - 09:43

Boatenglerin ilginç anısı: 'Bana faul yapıldığında...'

Boateng kardeşler, Instagram canlı yayınında bir araya geldi. İkili kariyerlerini birlikte aynı takımda bırakmak istediklerini söylerken ilginç anılarını izleyicilerle paylaştılar.

Koronavirüs salgını döneminin en çok rağbet gören etkinliklerinden bir tanesi Instagram canlı yayınları. Beşiktaş forması giyen Kevin-Prince Boateng ile kardeşi Jerome Boateng de bu akıma katıldılar ve uzun bir sohbet gerçekleştirdiler.

Bir takipçiden gelen “Tekrar birlikte oynamak ister misiniz?” sorusuna ikili şöyle yanıt verdi:

Jerome: “Göreceğiz. Önümüzde birkaç yılımız var. Eğer mümkünse seninle aynı takımda oynamak harika olur.”

Kevin-Prince: “Ben de isterim. Futbol kariyerimi bu şekilde, kardeşimle bitirmek istiyorum. Belki yetiştiğimiz kulüpte (Hertha Berlin) olur.”

İkili, profesyonel kariyerlerine Hertha Berlin’de başlamış ve birlikte sadece 6-7 maç oynayabilmişlerdi.

Karşı karşıya geldikleri ilk maç

Kevin-Prince: “Jerome o zamanlar Tennis Borussia Berlin’de, ben de Hertha Berlin’deydim. Onun takım arkadaşlarından biri bana faul yaptığında yanına gidip neden faul yaptığını sormuştu (gülüyor).”

2010 Dünya Kupası’ndaki Gana-Almanya maçı

Jerome: “Ailemiz üzerinde çok büyük bir baskı vardı. Birçok yanlış anlaşılma oldu. Çok endişeliydim. Bir gece önce sadece 2-3 saat uyuyabilmiştim. Böylesine büyük bir baskıyı çok fazla yaşamadım.”

Farklılıkları

Jerome: “Ben daha sakin ve eğlenceliyim. Daha iyi savunma yaparım. Okulda daha iyiydim. Sen daha klasik giyinirsin. Ve müzikte daha yeteneklisin.”

Kevin-Prince: “Ve daha iyi görünürüm.”

Jerome: “Bu söylediğin bu akşamın en büyük eğlencesiydi.”

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler