Boateng açıkladı: "Hayal edebiliyorum"

24.05.2020 - 23:46 | Son Güncellenme: 24.05.2020 - 23:47

Bayern Münih forması giyen Jerome Boateng, takımdaki geleceği hakkında konuştu. Tekrar ritme girmesi gerektiğini anlatan Boateng, salgın sonrası yeniden başlayan futbol maçlarından keyif alınması gerektiğini dile getirdi.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih'te forma giyen Jerome Boateng, geleceği hakkında endişe etmiyor. Koronavirüs salgını sonrası yeniden lig maçlarının başlamasını değerlendiren ve maçlardan keyif alınması gerektiğini dile getiren futbolcu, "Teknik direktör ve ekibinin güvenine ihtyaç duyuyorum. Ritmime girme şansım olmadı. Bu, her oyuncu için zor bir durum" dedi.

Jerome Boateng: "Güçlü bir performans göstermeyi düşünüyorum"

Boateng, "Benim amacım takımı her zaman daha iyi seviyeye çıkarmak ve yardımcı olmak. Ben her zaman elimden geleni yapacağım. Düzenli ve güçlü bir performans göstermeyi düşünüyorum" dedi.

"Bayern'de kalacağımı hayal edebiliyorum"

31 yaşındaki futbolcunun Bayern Münih ile olan sözleşmesi 2021 yılı Haziran ayı itibarıyla sona erecek. Boateng geleceği hakkında ise, "Şu anda kendimi Bayern'de iyi hissediyorum. Ayrıca kalacağımı hayal edebiliyorum" ifadelerini kullandı.

Bayern, yakın zamanda iki isimle yeni sözleşme yaptı

Yakın zamanda Thomas Müller ile sözleşme imzalayan Bayern Münih, kaleci Manuel Neuer ile de uzun süren görüşmeler sonrasında yeniden el sıkışmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler