Sivassporlu futbolcular Galatasaray maçından sonra konuştu

11.01.2024 - 19:30 | Son Güncellenme: 11.01.2024 - 19:39

Son dakika | Sivasspor, Süper Lig'de Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Fode Koita, Ziya Erdal ve Hakan Arslan açıklama yaptı. Detaylar.

Sivassporlu futbolcular Galatasaray maçından sonra konuştu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in ertelenen 16'ıncı haftasında Sivasspor ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Sivassporlu futbolcular açıklamalarda bulundu.

Koita: "Hepimiz savaştık"

Fode Koita, "Çok iyi bir maç çıkardık. Hepimiz savaştık. Türkiye'nin en güçlü takımlarından birine karşı oynadık. Kazandırdık bile ama beraberlikle ayrılıyoruz. Takım olarak çok gururluyuz" ifadelerini kullandı.

Erdal: "Bizim penaltımız net penaltıydı"

Ziya Erdal, "Bizim penaltımız net penaltıydı. Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyon anlık oldu. Abdülkadir'in eline çarptı mı çarpmadı mı şu an ne desem bilmiyorum. Çünkü pozisyonu net göremedim. İzleyenler karar verir. 1 puan maçın hakkı diye düşünüyorum" dedi.

Arslan: "İşimize yaradı bu taktik"

Hakan Arslan, "Bülent hocamız Galatasaray'ı durdurma konusunda plan yaptı. Geçiş oyunlarına önem verdik. 5'li savunma, 3'lü orta saha 2'li forvet. Hilal, Ay Yıldızlı şekilde sahaya dizildik. İşimize yaradı bu taktik. Her maçın senaryosu farklı elbette" şeklinde konuştu.

Parmak: "İyi çalıştık ve sonucunu aldık"

Abdülkadir Parmak, "Takım arkadaşlarımın ayaklarına, yüreklerine sağlık. Bırakmadık, 1 puan aldık. Penaltıyla beraberliği aldık. Karşımızda ligin en iyi takımlarından biri var. Galatasaray çok iyi futbol oynadık. Büyük takıma karşı nasıl oynanması gerektiğine iyi çalıştık ve sonucunu aldık" açıklamasını yaptı.

Kapacak: "Sivas deplasmanı da zor bir deplasman!"

Burak Kapacak, "Çok zorlu bir rakibe karşı oynadık. Sivas deplasmanı da zor bir deplasman! Galatasaray'ı da mücadelesinden ötürü tebrik ederim. İnşallah daha çok puan toplayıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler