Macaristan - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

22.03.2024 - 09:35 | Son Güncellenme: 22.03.2024 - 21:51

EURO 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası) hazırlıkları kapsamında Türkiye, Macaristan’a konuk oluyor. Zorlu karşılaşmanın kanalı, canlı yayını ve linki gibi detaylar haberde.

Macaristan - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

Hazırlık mücadelesinde Türkiye, Macaristan’a konuk oluyor. Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Türkiye, Macaristan ve Avusturya ile hazırlık maçları oynayacak. Zorlu karşılaşmanın kanalı ve canlı yayını gibi detaylar haberde.

Macaristan - Türkiye maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Macaristan - Türkiye maçı Budapeşte’de bulunan Puskas Arena’da 22 Mart cuma günü saat 22.45’te başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İşte Macaristan - Türkiye ilk 11'ler

Macaristan: Gulacsi, Lang, Balogh, Szalai, Nego, Nagy, Schafer, Kerkez, Sallai, Szoboszlai, Varga.

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Samet Akaydin, Ozan Kabak, Rıdvan Yılmaz, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Yunus Akgün, Kenan Yıldız, Enes Ünal.

15. randevu

İki ülke A milli takımları arasında 8'i resmi ve 6'sı özel olmak üzere oynanan 14 maçta, Macaristan'ın galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 14 maçtan 4'ünü Türkiye kazanırken, Macaristan bu süre içinde 8 kez sahadan galip ayrıldı, 2 maç ise berabere bitti.

Türkiye ile Macaristan arasında şimdiye kadar 8 resmi maç yapıldı. Türk Milli Takımı, Macaristan karşısında elde ettiği 4 galibiyetten 3'ünü resmi maçlarda elde etti. Resmi karşılaşmalarda rakibine 3 kez yenilen ay-yıldızlı ekip, 2 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı.

Sonraki rakip Avusturya

A Mili Takım Macaristan karşılaşmasının ardından Avusturya mücadelesinin hazırlıklarına başlayacak. A Milli Takım Avusturya karşılaşmasının hazırlıklarını 3 gün kamp yapacağı Macaristan’da gerçekleştirecek. Avusturya - Türkiye hazırlık karşılaşması 26 Mart Salı günü oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler