''Bize yakışmayacak bir oyun oynadık''

06.08.2016 - 20:54 | Son Güncellenme: 06.08.2016 - 20:57

A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları A Grubu'nda Fransa'ya 55-39 yenildikleri maçta, kendilerine yakışmayacak bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Youth Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Memnun, alınan yenilgi sebebiyle üzgün olduklarını belirterek, "Daha konsantre oynamamız gerekiyordu. Savunmamız çok iyiydi, hücumda çok büyük sorunlar yaşadık." dedi.

Hem psikolojik hem de oyun disiplini olarak kırılganlık gösterdiklerini anlatan Memnun, şunları ifade etti: "Bu kadar tecrübeye sahip takımın çok kırılgan bir yapıda olmaması gerekiyor. Bize yakışmayacak bir oyun oynadık. Üzgünüm, hayal kırıklığı içerisindeyim ama bir an önce toparlanıp önümüze bakacağız."

Olcay Çakır: "Henüz bir şey bitmedi"

Milli basketbolcu Olcay Çakır ise grupta sadece bir maç kaybettiklerini, mücadelelerine devam edeceklerini kaydetti.

Müsabakaya iyi başladıklarını vurgulayan ay-yıldızlı oyuncu, "Maçın ilerleyen bölümlerinde skor üretemememiz bizi etkiledi. Savunmada iyiydik, ancak hücumda istediklerimizi yapamadık. Bunları da çalıştırıp geliştireceğiz. Henüz bir şey bitmedi, daha yeni başlıyor. Sadece bir maç kaybettik. Savaşmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler