Bir yıldız daha Arap Yarımadası yolunda! Transfer

29.08.2024 - 18:24 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 18:31

Transfer haberi: Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Jazira, Fransız 10 numara Nabil Fekir'i kadrosuna katmaya çok yakın. Detaylar haberimizde...

Bir yıldız daha Arap Yarımadası yolunda! Transfer

AJANSSPOR - HABER

Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Jazira, kadrosuna yeni bir takviye yapmaya hazırlanıyor. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Al-Jazira, La Liga ekiplerinden Real Betis ile Nabil Fekir'in transferi için anlaşmaya vardı.

Bonservis bedeli

Haberde, Al-Jazira'nın 31 yaşındaki Fransız oyuncu için Real Betis'e 7 Milyon Euro bpnservis ücreti ödeyeceği belirtildi.

70 Milyon Euro'yu gördü!

Olympique Lyon'da gösterdiği performans ile göz kamaştıran Fekir, o dönemki performansıyla Transfermarkt'a göre piyasa değerini 70 Milyon Euro'ya kadar yükseltti.

Transferleri dikkat çekti

Al-Jazira, geçtiğimiz sezon Antalyaspor'dan transfer ettiği Fernando, Ravil Tagir ve bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Mohamed Elneny gibi isimleri kadrosuna katarak dikkat çekmişti.

Nabil Fekir'in kariyer istatistikleri

Kariyeri boyunca 358 maçta forma giyen Fransız yıldız, toplamda 98 gol ve 75 asistlik performansa imza attı. Fransa Milli Takımı'nın da 25 maçta formasını terleten Fekir, çıktığı bu karşılaşmalarda 2 gollük katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler