Bir muhtemel, bir tespit!

16.09.2015 - 23:51 | Son Güncellenme: 16.09.2015 - 23:51

Atletico Madrid maçından iki gün önce “İstifa etmek gibi bir düşüncem yok. 3 yıl boyunca görevimi sürdüreceğim” diyen Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Sarı-kırmızılıların dün 2-0 yenilgiyle biten Şampiyonlar Liginde ki ilk sınavı sonrası taraftarların “Yönetim istifa” sesleriyle ayrıldı Arena’dan.

Atletico Madrid maçından iki gün önce “İstifa etmek gibi bir düşüncem yok. 3 yıl boyunca görevimi sürdüreceğim” diyen Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Sarı-kırmızılıların dün 2-0 yenilgiyle biten Şampiyonlar Liginde ki ilk sınavı sonrası taraftarların “Yönetim istifa” sesleriyle ayrıldı Arena’dan.

O istifa sesleri Galatasaray’ın Cumartesi akşamı ligde Trabzonspor ile oynayacağı mücadeleye kadar yerini sessizliğe bırakmış olsa da şunu da herkes gayet iyi biliyor ki olası bir Trabzonspor yenilgisi halinde  bu kez yönetim istifa tezahüratlarının yanına “Hamza istifa” tezahüratları da eklenecek ki işte o zaman çanlar kimin için çalacak hep birlikte göreceğiz. 

* * * * * *

Hep söylüyor, yazıyorum. PTT 1.Lig kocaman bir balon. 

Evet, evet. Her anlamda şişirilmiş koca bir balon lig oynanıyor yıllardır.

Neresinden tutsanız elinizde kalan ligin geride kalan 4 haftasında akılda kalacak bir tane karşılaşma izleyemedim. 

Geçmiş sezon tecrübelerime dayanarak şunu da söylemeliyim ki; lig bitimine kadar toplamda 10 kaliteli mücadele izlersem kendimi şanslı sayacağım.

PTT 1.Ligin futbol kalitesine dair bu düşüncedeyken, bir de ligin taraftar karnesini yazayım ki “Balon lig” tabirim daha anlaşılır olsun.

Efendim kimilerine göre süper futbolun oynandığı ve yine süper taraftarların bulunduğu bu ligi tribünlerden kaç kişi izliyor biliyor musunuz?

Yazalım. 

Her hafta oynanan 9 maçta üç eksik, beş fazla topu-topu 15.000 kişi tribünden izliyor bu ligi.

Balona gaz verenlere selam olsun !

Senin için hazırladığımız haberler