Rizespor'u 6-0 Yenen Fenerbahçe'de Serdar Dursun, Rossi ve Nazım'dan Açıklama

22.04.2022 - 22:55 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 23:04

Süper Lig'de Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında 6-0 kazandı. Maçın ardından Serdar Dursun, Diego Rossi, Nazım Sangare açıklama yaptı. İşte detaylar.

Rizespor'u 6-0 Yenen Fenerbahçe'de Serdar Dursun, Rossi ve Nazım'dan Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanından 6-0 kazanarak ayrıldı. Maçın ardından hat-trick yapan Serdar Dursun ve 1'er gole imza atan Diego Rossi ve Nazım Sangare açıklamalarda bulundu.

Rossi: "Fenerbahçe'de kalıcı olacağım"

Maçın ardından Diego Rossi şunları söyledi: "Zor bir maçtı ama takım olarak iyi iş çıkardık. Bu maçtan 3 puan almasını bildik. Şimdi önümüzdeki maçlar için çalışmaya devam edeceğiz. Fenerbahçe'de kalıcı olacağım, çok mutluyum. Attığım goller ve yaptım asistlerle takımıma katkı vermeye devam edeceğim."

Serdar Dursun: "Şans yanımızdaydı"

Rizespor karşısında bu sezon iki maçta da hat-trick yapmayı başaran Serdar Dursun, Fenerbahçe tarihine geçerken, şunları ifade etti: "Çok mutluyum. Rizespor'a iki maçta da hat-trick yapmak nasip oldu. Zor bir maç bekliyorduk. Şans yanımızdaydı. İlk dakikada kırmızı kart oldu. 90 dakika oyun bizim kontrolümüzdeydi."

"Bir forvet hocadan o özgüveni alırsa maçlara daha rahat çıkar"

"3 puan için çok mutluyuz ve kalan 4 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Kazanarak devam etmek istiyoruz. Hocamız bana güveniyor ve beni oynatıyor. Bir forvet hocadan o özgüveni alırsa maçlara daha rahat çıkar. Elimden gelen katkıyı sağlamak istiyorum. İnşallah böyle devam eder."

Nazım Sangare: "Gol atmak güzel bir his"

Karşılaşmanın son golünü kaydeden Nazım Sangare ise şöyle dedi: "Çok mutluyum. Fenerbahçe'nin bir parçası olmak çok gururlu bir his. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Golümü attım, inşallah böyle devam ederiz. Gol atmak güzel bir his."

Senin için hazırladığımız haberler