Bill Belichick'ten Antonio Brown'ın durumu ile ilgili açıklama

12.09.2019 - 17:44 | Son Güncellenme: 12.09.2019 - 17:44

NFL’in son şampiyonu New England Patriots’ta oyuncu krizleri bitmek bilmiyor.

Daha önce savunmacılardan Patrick Chung’ın, evinde kokain bulundurmaktan dolayı suçlandığı Massachusetts ekibinin yeni sorunu, Oakland Raiders’tan kadrosuna kattığı yeni yıldızı Antonio Brown oldu.

Geçtiğimiz gün New York Times’ta çıkan haberde, Antonio Brown’ın eski kadın antrenörü Britney Taylor’a 3 kez tecavüz ettiği ve Taylor’ın bu durumla ilgili Florida Eyaleti’nde açılan davada açıklamalar yaptığı yer almıştı. Antonio Brown ise, Taylor’ın açıklamalarını reddetmişti.

“Çok ciddi…”

New England Patriots, yeni transferler Brown’ın davalık olduğu konu ile ilgili gelişmeleri takip edeceğini bildirirken, Başantrenör Bill Belichick’ten de açıklamalar geldi.

Dün Patriots’ın Miami Dolphins ile oynayacağı derbi maçı öncesinde basın mensuplarına konuşan deneyimli çalıştırıcı, Antonio Brown’ın tecavüz ile suçlanmasının çok ciddi olduğunu söylerken, “NFL’in bu konu ile ilgili ne yapacağı belli gibi. Onu Komisyoner’in Muaf Listesi’ne koyabilirler.” şeklinde konuştu.

Komisyoner’in Muaf Listesi’ndeki oyuncular, genellikle toplumda ciddi suçlar işlemiş oyuncular olurken, takımı ile maçlara ve antrenmanlara çıkamaz; maç sırasında oyuncularla birlikte saha kenarında yer alamaz.

Öte yandan Belichick, dün antrenmanda yer alan Antonio Brown’ın Dolphins maçının kadrosunda olup olmayacağı ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Senin için hazırladığımız haberler