Bitlis'teki Bilek Güreşi Müsabakalarına 300 Sporcu Katıldı

30.03.2023 - 22:46 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 22:56

Güreş haberleri | Bitliste bilek güreşi müsabakaları düzenlendi. Müsabakalara yıldız ve gençler kategorilerinde 12 ilden 300 sporcu katıldı. İşte detaylar.

Bitlis'teki Bilek Güreşi Müsabakalarına 300 Sporcu Katıldı

Yıldız ve gençler kategorilerinde 12 ilden 300 sporcunun katılımıyla düzenlenen bilek güreşi bölge müsabakaları Bitlis'te, İsmail Eren Spor Kompleksi'nde yapıldı.

Dereceye giren sporcular Türkiye Şampiyonası'na katılacak

Müsabakalar iki gün sürecek. Dereceye giren sporcular ise önümüzdeki günlerde Erzurum'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılacak.

Türkiye Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi Bitlis İl Temsilcisi Onur Öztemiz, bilek güreşinin önemli bir spor dalı olduğunu belirtti.

İlgini Çekebilir
Milli güreşçi Nesrin Baş, Avrupa'nın zirvesinde!
Habere Git

Akın: "İyi bir başarı elde etmek için mücadele ediyoruz"

Muş Spor Lisesi'nde Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammet Akın, Bitlis'e gelmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Muş Spor Lisesi adına 14 sporcumuz ile bu yarışmaya katılıyoruz. İyi bir başarı elde etmek için mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"Sporcularımız Türkiye Şampiyonası'na katılmayı hedefliyor"

Sözlerine devam eden Akın, "Sporcularımız, bu yarışmada iyi bir derece alıp, Türkiye Şampiyonası'na katılmayı hedefliyor. Yarışmaya katılan bütün sporculara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler