Erzurum FK'da Muzaffer Bilazer, Pendikspor Beraberliğini Değerlendirdi

16.01.2023 - 23:24 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 23:37

Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasında konuk olduğu Pendikspor ile 1-1 berabere kalan Erzurumspor'da teknik direktör Muzaffer Bilazer, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Erzurum FK'da Muzaffer Bilazer, Pendikspor Beraberliğini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'de Erzurumspor FK, deplasmanda Pendikspor ile son dakikada penaltıdan bulduğu golle 1-1 berabere kaldı. Maç sonu Erzurumspor FK Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, açıklamalarda bulundu.

"Eksikliklerini fazlasıyla hissettik"

Takımdaki sakat oyuncuların durumundan dert yanan Bilazer, "Bizim için önemli bir maçtı. Bu sene ilk kez 5 oyuncumuzdan mahrum olarak bir müsabakaya çıktık. Eksikliklerini tabi ki fazlasıyla hissettik. Kadromuzda ilk kez oynayan oyuncularımız vardı. Kadro yapımızı göz önüne aldığımızda çok fazla genç oyuncuya şans vermek zorunda kalıyoruz ve bunu gençleri kazanmak adına doğru bir şekilde yapmaya özen gösteriyoruz." dedi.

"İyi karşılık verdik"

Rakibin güçlü olduğunun altını çizen Bilazer, "Pendik bu ligin iyi oynayan, iyi organize olan takımlarından bir tanesi. Bir çok oyun stratejisini sahada gerçekleştirebilen ve kaliteli oyunculara sahip olan bir takım. Bugünkü maçta oyuncularım zorlu deplasman şartlarında baskıya iyi karşılık verdi diyebilirim." dedi.

İlgini Çekebilir
"Hem hakemi hem de rakibi yenecektik"
Habere Git

"1 puan kötü bir sonuç değil"

Alınan 1 puanın önemine dikkat çeken Bilazer, "Deplasmanda oynamamıza rağmen maçın en net pozisyonlarını biz yakaladık diyebilirim. Skor aleyhimize olduğu dakikalarda da direnç göstermesini bildik. Pendik deplasmanında 1 puan kötü bir sonuç değil. Bu sezonu sağlıklı bir şekilde bitirebilirsek seneye çok daha keyif veren bir Erzurumspor izletmek istiyoruz” dedi.

"Bunun devamını getirmek zorundayız"

Son olarak Erzurumspor'un yeniden Süper Lig'e çıkabilecek güçte olduğunu dile getiren Bilazer, "Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık. Bunun devamını getirmek zorundayız. Zor bir sezon geçiriyoruz. Bu sezonu sağlıklı bir şekilde bitirebilirsek, Erzurumspor'un Süper Lig'e dönebilecek bir takım olduğunu düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Erzurumspor FK'dan 6 beraberlik

Bu sezon 6. kez berabere kalan ve puanını 21'e yükselten Erzurumspor FK, 14. basamakta yer aldı.

Pendikspor - Erzurumspor maçı detayı

  • Stat: Pendik
  • Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Gökhan Memişoğlu, Gökmen Baltacı
  • Pendikspor: Burak Öğür, Berkay Sülüngöz, Tarık Tekdal, Hasan Hatipoğlu (Dk. 46 Aosman), Hasan Kılıç, Erdem Özgenç, Ahmet Ildız (Dk. 71 Mesut Özdemir), Regattin, Ferhat Öztorun, Kappel (Dk. 71 Oğulcan Çağlayan), Thuram (Dk. 89 Ahmet Yazar)
  • Erzurumspor FK: Göktuğ Bakırbaş, Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Yakup Kırtay, Cengizhan Bayrak, Estrela, Shala (Dk. 78 Alican Özfesli), Sefa Akgün, Muhammed Furkan Özhan (Dk. 63 Olanare), Ufuk Budak (Dk. 84 Bergdich), Eren Tozlu
  • Goller: Dk. 65 Ahmet Ildız (Pendikspor), Dk. 90+4 Eren Tozlu (Penaltıdan) (Erzurumspor FK)
  • Sarı kart: Dk. 18 Hasan Hatipoğlu (Pendikspor)

Senin için hazırladığımız haberler