Beykozspor ile anlaştı mı? Semih Şentürk canlı yayında açıkladı!

16.12.2019 - 14:59 | Son Güncellenme: 16.12.2019 - 15:30

Beykozspor ile anlaştı mı? Semih Şentürk canlı yayında açıkladı!

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski golcü futbolcusu Semih Şentürk’ün İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Beykoz'da forma giyeceği iddia edildi. Şentürk, Radyospor’a çok özel açıklamalar yaptı ve transfer konusunda net konuştu. Ayrıca, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendiren Şentürk çarpıcı ifadeler kullandı. Semih Şentürk futbola geri mi dönüyor? Beykozspor ile anlaştı mı? Fenerbahçe için neler düşünüyor? Tüm bu sorular Radyospor'da yanıt buldu.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Semih Şentürk’ün açıklamaları şu şekilde:

Semih Şentürk, Beykozspor ile anlaştı mı?

Vallahi ben de telefonumda çok fazla sayıda mesaj ve çağrı gördüm. Sonrasında sosyal medyada gördüm haberi. Ben de çok şaşırdım. Bir abimizin ricasıyla maça gittim. Başkanları bizde oynar mısın falan dedi. Ama görüşme dahi olmadı. Salı günü antrenmana gel dedi. Ben konunun detayına bile girmedim. Zaten ben futbolu bırakalı 1,5 sene oldu. Hocalık kursunu da bitirdim. Farklı bir yön çizdim. Futbola dönmek gibi bir durum söz konusu değil.

Semih Şentürk: "Futbol oynama gibi bir düşüncem olmadı"

Beykozspor başkanı ne düşündü, aklından ne geçti bilmiyorum. Benim futbola dönme gibi bir düşüncem olmadı. Olmaz da. Tabi ki futboldan kopmayacağım. Kurslarımı bitirdim. Bir yerden başlamak gerekiyor. Şu an için bir şey yok. Ama ocak ayında bir hareketlilik olabilir. Olursa da paylaşırım.

Semih Şentürk: "Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapmayı hayal ediyorum"

Alex ile beraberdim. Beraber yemek yedik. Misafirimiz oldu. O eski kadrodan Tuncay, Aurelio, Selçuk, Serdar Kulbilge… Çok güzel vakit geçirdik. Alex, yaşantısından çok memnun. O da B kursunu bitirmiş. O da 2-3 yıl içinde teknik adamlık yapmak istiyor. Tabi ki Fenerbahçe’de teknik direktörlük yapmayı hayal ediyorum. Orası bizim camiamız. Belki bundan sonra tecrübelerimizi paylaşırız.

Fenerbahçe teknik ekibine katılma durumu var mıydı?

Fenerbahçe teknik heyetinde olma durumu olmadı. Tabi ki Fenerbahçe’ye hizmet etmek boynumuzun borcu. Başkan, sportif direktör de biliyor. Öyle bir dönüş olmadı. Belki 2-3 sene sonra olur. Volkan da dahil oldu. Sonuçta Ersun Yanal’ın kendi ekibi var.

Semih Şentürk teknik direktörlük yapmak istiyor...

Şu anda tek başıma teknik direktör olma durumum yok. B lisans ile başladım. Herhangi bir takımın altyapısı da olabilir, bir teknik adamın yanında olabilir. TFF’de de olabilir. Gelen tekliflere göre değişir. Milli Takım konusunda şartsız, koşulsuz çalışabileceğimi zaten biliyorlar.

Semih Şentürk: "Jübile maçlarını saçma buluyorum"

Jübile maçları eskidendi. Futbolda açılış maçı olmuyor. Kapanış maçı da bana saçma geliyor. Alex’in bu konudaki yorumuna katılıyorum.

Semih Şentürk: "Emre çıktığında kopukluk oluyor"

Fenerbahçe’nin Sivasspor maçını izlerken çok üzüldüm. Saha içinde gözler görülür kopukluklar var. Sivasspor da müthiş oynuyor. Her hafta üstüne koyarak gidiyorlar. Fenerbahçe cidden çok kötü oynuyor. İçeride, deplasmanda başka oynuyor. Futbolcular arasında diyalog eksiklikleri var. Emre bir şekilde idare ediyor ama çıktıktan sonra farklı. Emre’nin saha içindeki liderliğini görüyoruz. Emre çıkınca takım dağılıyor. Emre oynadığında farklı. Emre’den sonra bir kopukluk oluyor.

Ersun Yanal yorumu...

Ersun Hoca tabi ki eksikleri giderecektir. Antrenmanları izleyemiyoruz. İçeride neler oluyor bilemiyoruz. Maçtan sonra sorumluluk benim dedi ve her şeyin farkında olduğunu söyledi.

Derbi maç için neler düşünüyor?

Derbi maça gitmek istiyorum. Bir aksilik olmazsa yerimi alacağım. Abdullah Avcı ile sık görüşürüm. Yeni Malatyaspor maçındaki puan kaybını sürpriz olarak görüyorum. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada Beşiktaş’ı favori görüyordum. Sergen Hoca’yı tebrik etmek lazım. Tam istediği bir oyun anlayışıyla sahaya çıktı ve takımı bozmadı. Net bir galibiyet aldılar.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini kim kazanır?

Derbi Fenerbahçe için çok önemli. Sivasspor ile arasındaki puan farkı açıldı. Artık bu maç, ‘dananın kuyruğunun kopacağı’ bir maç olacaktır. Sivasspor da Gençlerbirliği maçını kazanabilir. Derbi maç, devre arası transferlerini de etkileyebilir. Derbi maç berabere bitsin istemez iki takım da. Puan farkı açılır. Çok keyifli bir derbi bekliyorum. İnşallah öyle de olur. Minimum hata yapan takım kazanacaktır.

Semih Şentürk: "Başakşehir favori"

Başakşehir için güzel bir kura oldu. Sporting Lizbon iyi bir takım. Başakşehir bence dişine göre bir kura çekti. Lizbon çok iyi değil kendi liginde. Ben, Başakşehir’i Sporting Lizbon eşleşmesinde favori görüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler