Transfer Haberleri | Beşiktaş, Sergio Ramos ve Talisca Açıklaması

22.08.2023 - 00:48 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 00:55

Transfer haberleri... Beşiktaş, son dönemde adı sık sık takımla anılan Sergio Ramos ve Anderson Talisca'nın durumuyla ilgili açıklama yayımladı. İşte detaylar

Transfer Haberleri | Beşiktaş, Sergio Ramos ve Talisca Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Anderson Talisca ve Sergio Ramos transferlerinden vazgeçtiklerini duyurdu.

İşte Beşiktaş'ın Anderson Talisca ile Sergio Ramos açıklaması

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip başarılı futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos, Kulübümüzün de transfer gündeminde yer almışlardır.

Bu doğrultuda; gerek Anderson Talisca ve kulübüyle gerekse de bonservisi elinde bulunan Sergio Ramos’la temas kurulmuş; Kulübümüzün menfaatleri gözetilerek yürütülen görüşmeler, maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirilmiştir.

Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgilerine saygılarımızla sunarız."

Emre Kocadağ'ın açıklamaları ses getirmişti

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Sergio Ramos ve Anderson Talisca başta olmak üzere siyah beyazlı ekibin transfer gündemine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. 

Kocadağ, “Ramos için medyada 5 milyon Euro yıllık talebi olduğu yazılıyor. Bunun iki katından biraz fazla isteği oldu. Şu an Arabistan’a gitse piyasası yıllık 23-25 milyon Euro. Kendisini Transfer etmek için tüm şartları zorluyorum. Olabilir. ‘Adriano’yu getirdin, Ramos niye olmuyor’ diyorsunuz. O zaman Adriano örnek Barça’da 5’e oynuyordu. Piyasası 3’e indi, aldım. Ramos’un piyasası aynı değil.” ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Talisca, kupada kadro dışı! Listeden çıkarıldı...
Habere Git

"İmkansız gibi"

Al Nassr forması giyen Anderson Talisca için de konuşan Emre Kocadağ, “Oyuncu ve kulübü ile görüştük. Talisca’nın aldığı ücret belli. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemiyor. Sanırım bu yüzden olacak; verdiği ücretin 3 katı üstünde bedel çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi” diye konuştu. Listelerinde yer alan diğer isimler için de konuşan Kocadağ, “Farklı oyuncular ile de görüşüyoruz. Transferde kimse ile yarış içinde değiliz. Sadece bütçemize, işimize katkı verip vermeyeceğine bakıyoruz. Beşiktaş birini istiyorsa çekip alır. Şampiyonluk için kadro kuruyoruz. Buna inanıyoruz.” sözlerini sarf etti.

Talisca'nın performansı

Beşiktaş'ta 2016-2018 yılları arasında kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca, siyah-beyazlı forma altında 80 maçta 37 gol attı ve 14 asist yaptı.   

Sergio Ramos'un performansı

2021 yazında Real Madrid'den PSG'ye transfer olan Sergio Ramos, Fransız devinde ise 58 maçta görev yaotu ve 6 gol - 1 asist kaydetti.

İspanya Milli Takımı formasını da tam 180 kez sırtına geçiren Ramos, 23 gol atıp 8 de asist üretti.

Sergio Ramos kariyerinde 5 İspanya La Liga, 2 Fransa Ligue 1, 4 Şampiyonlar Ligi, 1 Dünya Kupası, 2 Avrupa şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler