PFDK Sevklerine İsyan! Beşiktaş TFF'ye Sordu: "Lig Bitiyor, Sıra Kimde?"

23.05.2023 - 22:45 | Son Güncellenme: 23.05.2023 - 22:53

Beşiktaş, TFF tarafından açıklanan PFDK kararlarına tepki gösterdi. Şenol Güneş'in PFDK'ya sevkinin ardından kulüp açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

PFDK Sevklerine İsyan! Beşiktaş TFF'ye Sordu: "Lig Bitiyor, Sıra Kimde?"

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve kulübün Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı. TFF'nin yaptığı bu duyurunun ardından Siyah-Beyazlılar bir paylaşımda bulundu.

Beşiktaş saha olayları ve kötü tezahürattan PFDK'lık oldu

TFF'nin, kulübün sevki hakkında yaptığı açıklamada, "Beşiktaş A.Ş. Kulübü'nün 21.05.2023 tarihinde oynanan Adana Demirspor - Beşiktaş A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezzahürat' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" denildi.

Şenol Güneş'e sportmenliğe aykırı hareket sevki

Duyuruda, Şenol Güneş hakkında yapılan sevk ise şu şekilde açıklandı: "Beşiktaş Kulübü teknik sorumlusu Şenol Güneş'in müsabaka sonrası basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarında 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir"

İlgini Çekebilir
Jet hızında PFDK sevki! Hakem açıklamasından 1 saat sonra...
Habere Git

"Lig bitiyor, sıra kimde?"

Beşiktaş ise bu sevklerin ardından isyan etti. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda "Taraftara ceza, başkana ceza, yöneticilere ceza, hocaya ceza! Lig bitiyor, sıra kimde?" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler