Beşiktaş'tan Copa America çıkarması! Transfer...

23.06.2024 - 10:19 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 10:22

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, iki yıldız futbolcu üzerine yoğunlaştı. Göreve başlayan Brad Friedel, Angel Di Maria için devreye girdi. Detaylar...

Beşiktaş'tan Copa America çıkarması! Transfer...

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, iki yıldız futbolcu üzerine yoğunlaştı. Bu anlamda operasyonu ise geçtiğimiz haftalarda danışman olarak göreve başlayan Brad Friedel yürütüyor. Friedel'in Di Maria'yı transfer etmek için devreye girdiği iddia edildi. Detaylar...

İlk hedef Di Maria

Fanatik'te yer alan habere göre; Hedefteki ilk isim daha önce de birçok kez gündeme gelen Angel Di Maria... Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica'nın formasını giyen Arjantinli süperstarın kontratı sona erdi fakat yeni adresi henüz belli olmadı. Şu anda Arjantin Milli Takımı ile birlikte Copa America için ABD'de bulunan 36 yaşındaki kanat oyuncusuna teklif yapılacak. Buna göre Kara Kartal'ın şartları ve hedefleri Di Maria'ya anlatılacak.

İkinci hedef Johan Mojica

Haerin detaylarında yer alan bilgilere göre; Brad Friedel'in, Copa America'da görüşme yapacağı bir diğer isim ise Johan Mojica… Kolombiyalı sol bek, geçtiğimiz sezonu Osasuna'da kiralık olarak geçirdi. Kulübü Villarreal'e geri dönen 31 yaşındaki sol bekin, kontratı ise 2026 yılında sona eriyor. Ancak İspanyol ekibi, deneyimli savunmacı ile yola devam etmeye pek sıcak bakmıyor. Bu yüzden Copa America sonrasında Mojica'nın, yeni adresini belirlemek istediği bilgisine ulaşıldı.

Tam da bu noktada Friedel'in, devreye girip, iki isme de Siyah-Beyazlı formayı giydirmesi bekleniyor. Söz konusu iki futbolcuyu teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un da çok istediği öğrenildi.

Mojica, sol bek olmasına rağmen oldukça hücumcu bir oyuncu. Kolombiyalı, görev verilmesi halinde sol kanatta forma giyebiliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler