"Beşiktaş'tan başka takımda olmaz" dedi ve gitti... Fenerbahçe Cenk Tosun transferini bitirdi

12.07.2024 - 15:20 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 15:29

Son dakika transfer haberleri | Beşiktaş ile sözleşme şartlarında anlaşamayan ve bonservisini alan milli forvet Cenk Tosun, Fenerbahçe ile anlaştı.

"Beşiktaş'tan başka takımda olmaz" dedi ve gitti... Fenerbahçe Cenk Tosun transferini bitirdi

Gelecek sezon hazırlıklarına şampiyonluk parolasıyla devam eden Fenerbahçe transferde gaza bastı. Sarı-Lacivertliler, forvet hattına yaptığı Michy Batshuayi takviyesinin ardından bir hamlede daha bulundu.

Cenk Tosun Fenerbahçe ile anlaştı

Sports Digitale'de yer alan habere göre Fenerbahçe, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü milli santrfor Cenk Tosun'a resmi teklifte bulundu. Cenk Tosun, Sarı-Lacivertli takımdan gelen teklifi kabul etti. Taraflar anlaşma sağladı.

Beşiktaş ile sözleşme uzatmadı

Beşiktaş ile olan kontratı 2023/24 sezonu sonunda biten Cenk Tosun, Siyah-Beyazlılar ile tekrar masaya oturmuştu. Hasan Arat yönetiminin yaptığı teklifi kabul etmeyen tecrübeli futbolcu, Beşiktaş ile sözleşme şartlarında anlaşma sağlayamadı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Immobile transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor...
Habere Git

Eser Yenenler'e yaptığı açıklama akıllara geldi

Cenk Tosun'un Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından EYS TV YouTube kanalında Eser Yenenler'in sunduğu Linç@ programında yaptığı açıklama akıllara geldi. Beşiktaş'ın ezeli rakiplerinden de daha önce transfer teklifleri aldığını itiraf eden Tosun, her zaman bu teklifleri reddederek daha az para verse de Siyah-Beyazlılar'da kalmayı tercih ettiğini söylemişti.

"Türkiye'de başka takımda olmaz"

Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediğini vurgulayan Cenk Tosun, "Rakip takımlardan da teklif geldi ama ben her zaman daha azına da olsa Beşiktaş'ı tercih ederim. Türkiye'de başka takımda olmaz" ifadelerini kullanmıştı.

2023/24 sezonunda 19 gole etki etti

2023/24 sezonunda Beşiktaş formasıyla 47 maça çıkan ve 3507 dakika süre alan Cenk Tosun, 11 kez rakip fileleri havalandırdı, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler