Beşiktaş'tan ayrılıp Fenerbahçe'ye giden Cenk Tosun'a destek mesajı

16.07.2024 - 11:04 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 11:13

Beşiktaş ile biten sözleşmesini yenilemeyerek Fenerbahçe'ye transfer olan Cenk Tosun için eski takım arkadaşı ve eski milli kaleci Tolga Zengin destek mesajı yayınladı.

Beşiktaş'tan ayrılıp Fenerbahçe'ye giden Cenk Tosun'a destek mesajı

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş ile sözleşmesi bittikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Cenk Tosun'a siyah-beyazlı taraftarlardan tepkiler gelmeye devam ediyor.

Destek mesajı geldi

Siyah-beyazlı taraftarlardan tepki gören Cenk Tosun'a Beşiktaş'tan eski takım arkadaşı ve eski milli kaleci Tolga Zengin'den destek mesajı geldi.

"Vicdanınız orada bir yerde duruyor olmalı"

Taraftarların Cenk'i istemediği hatırlatan Tolga Zengin: "İki ay önce Cenk'in kalmasını istememeniz nasıl olağan ve hakkınızsa bugün de Cenk'in kendi tercihini yapması bir o kadar olağan ve hakkıdır. Yıllardır verdiği emeği, yaşattığı sevinçleri, kazandırdıklarını, fedakarlıklarını hatırlayın. Hatırlamak isterseniz vicdanınızı da hatırlayın. Orada bir yerde duruyor olmalı. 

Gönül isterdi ki Beşiktaş'ta kalsın

Cenk, tercih edilmiyorsa, düşünülmüyor, yok sayılıyorsa Cenk'in tercih etmek zorunda bırakılması, geleceğini düşünmesi yanlış sayılmamalı. Gönül isterdi ki Cenk Beşiktaş'ta kalsın. Böylesine dramatik ayrılıklar ne ilk ne de son olacak. Emeklerine, kattıklarına, çabana sağlık Cengo... Umarım kaldığın yerden devam edersin" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler