Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Transfer görüşmelerine başladı...

15.08.2024 - 08:30 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 08:34

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Arnavut orta saha Ernest Muci takımdan ayrılıyor. Yıldız futbolcu transfer görüşmelerine başladı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Transfer görüşmelerine başladı...

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezona önce Süper Kupa zaferi ardından ligde Samsunspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş'ta takımdan ayrılacak isimler konusunda gelişmeler bekleniyor. Siyah-Beyazlılar, birçok isimle yollarını ayırmak isterken sürpriz bir ayrılık daha kapıda.

Orta sahada değişim

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst, 10 numara pozisyonunda Rafa Silva'yı kullanırken Portekizli oyuncu da şu ana kadar sergilediği başarılı performansla fark yaratmış durumda. Son olarak Cher Ndour'un da dahil olduğu orta saha rotasyonunda sürpriz bir ayrılık gerçekleşecek gibi gözüküyor.

Muci ile yol ayrımı

Kara Kartal’a 2023-2024 sezonunun devre arasında 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek kazandırılan Ernest Muci, Beşiktaş taraftarının çok şeyler beklediği bir isimdi. Fernando Santos döneminde takıma katılan Arnavut futbolcu, Santos sonrası Serdar Topraktepe’nin de forma şansı verdiği bir isim oldu. Yeni sezonda Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un gelmesiyle birlikte Muci, forma şansı bulamamaya başladı.

Transfer görüşmelerine başladı

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş’ın Galatasaray’ı yenerek kazandığı Süper Kupa maçında da, Süper Lig’in 1. haftasında oynanan Samsunspor maçında da Rafa Silva’dan formayı kapamayan Arnavut oyuncu, Giovanni van Bronckhorst’un raporu sonrasında ilgilenen kulüplerle transfer görüşmesi yapmaya başladı.

17 maçta forma giydi

Şimdiye kadar Beşiktaş formasıyla 17 maça çıkan Muci, 4 gollük performans verirken, Beşiktaş’la 1 Türkiye Kupası 1 de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler