Beşiktaş'ta sözleşme yenilemedi... Erol Bulut'tan Salih Uçan'a kanca!

19.10.2023 - 10:42 | Son Güncellenme: 19.10.2023 - 10:56

Beşiktaş'ın başarılı orta sahası Salih Uçan, henüz Siyah-Beyazlılar ile sözleşme yenilemedi. Erol Bulut'un başında olduğu Cardiff City, oyuncuyu radara aldı.

Beşiktaş'ta sözleşme yenilemedi... Erol Bulut'tan Salih Uçan'a kanca!

Yaz transfer dönemini ezeli rakiplerine göre sessiz geçiren Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de de rakiplerinin gerisinde kalınca taraftarın tepkisini çekti. UEFA Konferans Ligi'nde alınan Lugano yenilgisiyle kötü bir döneme giren Siyah-Beyazlılar'da Salih Uçan krizi de patlak verdi.

Salih Uçan yeni sözleşmeye imza atmadı

Sezon başından beri görüşmeler yapılan Salih Uçan ile henüz sözleşme yenilenemedi. Ahmet Nur Çebi yönetimi, sezon sonu kontratı sona erecek olan başarılı orta saha ile anlaşma sağlayamadı. Yeni sözleşmeye imza atmayan Salih Uçan, kulüplerin radarına girdi.

Erol Bulut'un takımı Cardiff City Salih Uçan'a talip

Fanatik'te yer alan habere göre teknik direktör Erol Bulut'un başında bulunduğu Championship ekibi Cardiff City, Beşiktaş'ın 29 yaşındaki orta sahasını takibe aldı.

İlgini Çekebilir
Rosier'in ilk fotoğrafı kızdırdı! Beşiktaş taraftarından 8-0 tepkisi
Habere Git

Ara transfer döneminde harekete geçilecek

Cardiff City'nin Salih Uçan'ı ara transfer döneminde kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı kaydedildi. Salih daha önce yurt dışında Roma, Sion ve Empoli formaları giymişti.

Salih Uçan'ın kariyeri

Bucaspor'dan Fenerbahçe'ye genç yaşta transfer olan Salih Uçan, yıldızını parlatarak Serie A temsilcisi Roma'ya kiralandı. Sakatlıklar nedeniyle Roma'da bekleneni veremeyen Salih, Fenerbahçe'ye geri döndü. Daha sonra Sion ve Empoli'de denenen orta saha, Alanyaspor formasıyla Türkiye'ye geri döndü. Burada başarılı bir performans sergileyen Salih Uçan 2021'de Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Ocak 2022'de Başakşehir'e kiralanan Salih, tekrar Siyah-Beyazlılar'a dönerek formayı kaptı.

Salih Uçan'ın bu sezonki performansı

Bu sezon Beşiktaş'ta 14 resmi maça çıkan Salih Uçan, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 29 yaşındaki futbolcu 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Salih 1 maçta ise sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş dev derbide eksik!
Habere Git

Adana Demirspor maçında sakatlandı

Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında 2-0 kazanılan İstanbulspor maçında 11 başlayan ve ilk golde Aboubakar'a asisti yapan isim olan Salih Uçan, 72'inci dakikada sakatlanarak yerini Demir Ege Tıknaz'a bırakmıştı. Tecrübeli futbolcu milli arada tedavi gördü.

Derbide oynayamayacak

Sabah'ta yer alan habere göre adale sakatlığı sebebiyle tedavisi süren Salih Uçan ağrılarının devam etmesi sebebiyle takımla çalışmalara katılamadı. Salih Uçan, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler