Beşiktaş'ta seçim kazanı kaynıyor! Taraftarla darbe iddiası

09.12.2022 - 13:28 | Son Güncellenme: 09.12.2022 - 13:38

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Mevcut Beşiktaş yönetimi ve başkanını, taraftar üzerinden düşürmeyi doğru bulmuyorum. Yapılanların farkındayım" dedi.

Beşiktaş'ta seçim kazanı kaynıyor! Taraftarla darbe iddiası

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ile Hasan Arat'ın başkan adayı olacağı iddiasına Ahmet Nur Çebi'den çok sert tepki geldi. Antalya'da basın mensuplarıyla kahvaltı yapan Çebi, yaşanan gelişmelerle ilgili "Yapılanların farkındayım" ifadesi kullanarak taraftarla kendisinin devrilmeye çalışılacağını iddia etti. 

"Seçim havası yaratma isteme sebeplerini anlamıyorum"

Çebi, "Seçimle ilgili anlayamadığım bir şey var. 6 ay önce seçim yaşadık, o gün seçime katılamayanların bugün seçim havası yaratmayı isteme sebeplerini anlayabilmiş değilim" diye konuştu.

Taraftarla darbe iddiası

Bu sezon için birlik ve beraberlik çağrısı yaptığını hatırlatan Beşiktaş Başkanı konuşmasına şöyle devam etti: "Kimin arkadan ne yaptığı harfiyen çok iyi biliyorum. Mevcut Beşiktaş yönetimi ve başkanını, taraftar üzerinden düşürmeyi doğru bulmuyorum. Yapılanların farkındayım."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş divanı sarstı! Seçimde Yamantürk ve Arat aday olur
Habere Git

"Pandemi ve katkı vermeyen oyuncular 3 milyar TL'ye mal oldu"

Beşiktaş Divan Kurulu'nda açıklanan 6 milyar 264 milyon 803 bin TL'lik borç hakkında da konuşan Çebi, "Ekonomik anlamda pandemi olmasaydı, yanda koşan ve katkı vermeyen futbolcuların maaşından kurtulmuş olsaydık, Beşiktaş'ın 3 milyar TL eksik borcu olurdu. Benim başkanlık yaptığım dönemde, 300 milyon TL'lik bir zarar söz konusu" dedi.

Seçim tartışması Divan Kurulu'nda başladı

Geçen hafta sonu yapılan Divan Kurulu toplantısında Tevfik Yamantürk, Ahmet Nur Çebi için şok ifadeler kullanmıştı. Beşiktaş Divan Başkanı, "Borcu yönetmek, serveti yönetmekten daha zor ve önemlidir. Borcu da bilgili, becerikli, donanımlı ve alacıklıya güven veren iyi ahlaklı insanlar ancak yönetebilir. Oturduğumuz yerden bizim bu karatta insanları göremiyoruz; borçları nasıl yönetecek" demişti. 

Yamantürk başkan adaylığına hazırlanıyor yorumu yapılmıştı

Divan Kurulu'nda Yamantürk'e yanıt veren Başkan Çebi, "Burayı yönetecek adam yok’ demek yakışık almadı" demişti. Başkan Çebi ile gergin anlar yaşayan Yamantürk'ün Beşiktaş başkanlığı için hazırlık yaptığı yorumları yapılmıştı. 

İlgini Çekebilir
Yamantürk: "Çebi ile akraba bile olmak istemem"
Habere Git

Şeref Nasır: Farklı adaylar çıkabilir

Eski Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır,  Ajansspor Genel Yayın Yönetmeni Kenan Başaran'a yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın bir seçime gidebileceğini veya normal zamanda gidilirse de farklı adaylar çıkabileceğini söylemişti. 

Hasan Arat'tan adaylık sinyali

Beşiktaş Divan Başkanı Tevfik Yamantürk ile birlikte eski yönetici Hasan Arat'ın Beşiktaş başkan adayı olacağı kulislerde konuşuluyor. Arat, "Doğru zamanda, doğru şeyi yapacağımdan emin olun" diyerek bu kanıyı güçlendiren bir açıklama yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler