Beşiktaş'ta Romain Saiss'e Premier Lig'den Talip Çıktı | Transfer Haberleri

27.03.2023 - 12:46 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 12:59

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen Faslı savunma oyuncusu Romain Saiss'e Premier Lig'den talip çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Romain Saiss'e Premier Lig'den Talip Çıktı | Transfer Haberleri

Beşiktaş'ta devre arası takımdan ayrılmak üzereyken transferi gerçekleşmeyen ve takımda kalan Romain Saiss'e İngiltere Premier Ligi'nden bir takım talip oldu. İşte detaylar...

Nottingham Forest, Romain Saiss'i istiyor

Fotomaç'ın İngiliz basınından derlediği habere göre; Nottingham Forest'ın Romain Saiss ile sözleşme imzalayabileceği yazıldı. 

Beşiktaş devre arası satmak istemedi

Haberde "Beşiktaş, sezonun orta noktasında yıldız defans oyuncusunu satmak istemedi, ancak şimdi, onu satabilecekleri zamanın yazın olacağına karar verdiler" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş golcü oyuncu için 5 milyon Euro talep etti
Habere Git

4,4 milyon sterlin

Haberin devamında şu ifadeler kullanıldı: "Forest, yaz transfer penceresi açıldığında oyuncunun kendilerine sadece 4,4 milyon sterline mal olacağını keşfetti. Molineux'ta kaldığı 6 yıl boyunca 206 maça çıktığı Wolves'tan Türk takımına imza attı" denildi.

Sözleşmesi 2024 yılına kadar

33 yaşındaki savunma oyuncusu 1 Temmuz 2022 tarihinde Wolverhampton'dan ayrıldıktan sonra Beşiktaş ile 2024 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. 

Romain Saiss'in Beşiktaş'tan kazandığı ücret

Faslı oyuncu siyah-beyazlı takımdan sezon başına net 1.800.000 Euro, aldığı süre ve müsabaka türüne göre ise azami net 12.500 Euro maç başı ücreti kazanıyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Fransız oyuncuyla ilgileniyor!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan başarılı savunma oyuncusu, bu sezon Beşiktaş ile çıktığı 19 karşılaşmada 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler