Beşiktaş'ta Rebic krizi! Antrenmana...

24.07.2024 - 13:02 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 13:16

Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Ante Rebic ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Rebic krizi! Antrenmana...

AJANSSPOR-HABER

İki günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da yaptığı antrenmanla sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Ante Rebic gelişmesi yaşanıyor.

A takım antrenmanına dahil edilmedi

TRT Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ta yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan ve ülkesinde tedavisini tamamladıktan sonra Türkiye'ye geri dönen Ante Rebic'in, A takım antrenmanına dahil edilmediği belirtildi.

Takımdan ayrı çalışıyor

Haberde, İstanbul'a gelen Hırvat futbolcunun, takımdan ayrı çalışmalarına başladığı ifade edildi.

Basında yer alan bilgilere göre Ante Rebic'in, kontratının sona ermesiyle birlikte futbolu bırakmayı planladığı öğrenildi.

Alacaklarını istiyor

30 yaşındaki sol kanat oyuncusunun, kısa bir sure önce "Alacağımın tamamını verirseniz giderim" açıklamasında bulunduğu iddia edilmişti.

Beşiktaş performansı

31 Temmuz 2023 tarihinde Beşiktaş'a transfer olan 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan 30 yaşındaki Hırvat futbolcu, görev aldığı 23 maçta 1 gol ve 5 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler