Hürser Tekinoktay'dan Ahmet Nur Çebi'ye yanıt /Beşiktaş haberi

15.10.2022 - 14:49 | Son Güncellenme: 15.10.2022 - 14:53

Beşiktaş'ın eski başkan adayı Hürser Tekinoktay, Başkan Ahmet Nur Çebi'yi topa tuttu: Çirkin açıklamalar yapıyor. Beşiktaşlıları karalıyor. İsim vererek konuşsun

Hürser Tekinoktay'dan Ahmet Nur Çebi'ye yanıt /Beşiktaş haberi

AJANSSPOR HABER 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin  “Üç ay önce seçime girmeyenler, fellik fellik takım başarısız olsun, Ahmet Nur Çebi gitsin ve biz de buraya oturalım niyetindeler. Sosyal medyada para karşılığı algı operazyonu yapılıyor. Sosyal medya bunu yapanların birçoğu, şu anki muhalefet olduğunu belirten kişiler tarafından maddiyat karşılığında bu işi yürütüyor" sözlerine tepki geldi. 

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi: ''Bana komplo var, para alıp yazıyorlar''
Habere Git

"Çebi'nin klasik konuşmaları"

Aygün Özipek’in Radyospor’da hazırlayıp sunduğu Ters Köşe programına konuk olan Beşiktaş Divan Kurulu üyelerinden ve önceki dönem başkan adaylarından Hürser Tekinoktay,  “Bunlar Ahmet Nur Çebi’nin klasik konuşmalarıdır. İsim vererek konuşsun. Peki kimmiş onlar… Bu tip açıklamalar çok çirkin. Kendi geleneklerine, Karadeniz kültürüne yakışmayan açıklamalar. Çıksın isimlerini versin, belgelerini versin, bulgularını versin” dedi.

"Çebi'ye muhalefet yapılmıyor"

Çebi'nin Beşiktaş camiasını sürekli karalayan bir tarz içinde olduğunu belirten Hürser Tekinoktay, konuşmasına şöyle devam etti: "Ben Beşiktaş’ta son seçim dahil muhalefet olduğunu uzun zamandır görmüyorum. Ahmet Nur Çebi’ye kimse bir  muhalefet yapmıyor. Ki yapılması gereken çok husus varken yapmıyor."

"Çebi tarihiyle açıklasın"

Hürser Tekinoktay, Çebi'nin sözlerini "Beşiktaş'ta sürekli muhalefet diye karaladığı kişiler sonradan Beşiktaşlı olan kişiler değil. Sonradan Beşiktaşlı olan kişiler varsa, her hangi bir menfaat veya veya bir başka hesap karşılığında çıksın bunları açıklasın. Tarihiyle zamanı ile" diyerek eleştirdi. 

İlgini Çekebilir
Taşa tutulan Ismael, Güneş'i de Yalçın'ı da solladı
Habere Git

"Valerien Ismael'in arkasındayım demesine gerek yok"

Çebi'nin "Görevde olduğum sürece Valerien Ismael ile çalışacağım" demesini de eleştiren Tekinoktay şöyle konuştu: "Ben hocamızın arkasındayım demene gerek yok ki. Kontratı sen yaptın zaten. Bende bana göre Valerien İsmail’in gelmemesi gerekiyordu. Beşiktaş’a Şampiyonlar ligi deneyimi sahibi büyük bir hocanın gelmesi gerekiyordu. Beşiktaş takımına Valerien İsmael’in gelmemesi lazımdı ama geldiyse kontratı bitene kadar ona en iyi imkanın verilmesi gerekiyor. Burası yaz boz tahtası değil. Burası koca Beşiktaş Kulübü… Getirdiğiniz adamı siz 6 ayda bir göndermekten bahsediyorsanız bu doğru bir şey değil, kötü bir şey.”

"Şenol Güneş artık Türk futboluna bir katkı veremez"

Beşiktaş'la anılan Şenol Güneş isimin de değerlendiren Tekinoktay, sözlerini şöyle bitirdi: "Şenol Güneş’in Beşiktaş’tan ayrılırken gösterdiği performansı gördük. O kadro Real Madrid’in Los Galacticos’u gibiydi. O kadro ile ligin dördüncü bitirdi Şenol Güneş. Hadi onu geçtik Avrupa Şampiyonasında 1-9-1 oynayanan rakip kaleye şu bile atamayan, Hakan Çalhanoğlu’nu kulübede bırakan bir Şenol Güneş izledik. Valerien Ismael ligde ikinci durumda… Hani Şenol Güneş Avrupa şampiyonu olupta mı geldi. Şenol Güneş miyadını tamamlamıştır Türkiye’de. Şenol Güneş bundan sonra bir takıma gelebilir ama futbola bir şey hiç bir katkı veremez."

Senin için hazırladığımız haberler