Beşiktaş'ın Antalyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı!

04.11.2023 - 15:30 | Son Güncellenme: 04.11.2023 - 15:34

Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ın kamp kadrosu açıklandı. Siyah-Beyazlı takımda Tayyip Talha Sanuç da kafilede yer aldı. Detaylar.

Beşiktaş'ın Antalyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı!

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında yarın Bitexen Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ta kamp kadrosu belli oldu.

Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç geri döndü

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Tayyip Talha Sanuç'un geri dönüş sürecinin yaklaşması nedeniyle kamp kadrosunda yer aldığı ancak karşılaşmada yer almayacağı belirtildi.

6 oyuncu Antalyaspor'a karşı yok

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Daniel Amartey, Omar Colley, Arthur Masuaku ve Rachid Ghezzal'ın yanı sıra hasta olduğu açıklanan Vincent Aboubakar ve cezalı Amir Hadziahmetovic kadroda yer almadı.

İlgini Çekebilir
Ve Arda Güler dönüyor! İşte çıkacağı ilk maç...
Habere Git

Siyah-beyazlıların Bitexen Antalyaspor maçının kadrosunda yer alan oyuncular şöyle:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Milot Rashica, Alex Oxlade-Chamberlain, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Valentin Rosier, Eric Bailly, Jackson Muleka, Yakup Arda Kılıç, Jean Onana, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Gökhan İnler, Semih Kılıçsoy, Tayyip Talha Sanuç.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu

Öte yandan Corendon Airlines Park'ta oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Maçı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Antalyaspor ve Beşiktaş'ın ligdeki durumu

Geride kalan 10 haftayı 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle 19 puan toplayarak tamamlayan Beşiktaş ligde 4. sırada yer alıyor. Üçer galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 4 de mağlubiyeti bulunan Antalyaspor ise 12 puanla 12. basamakta bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler