Beşiktaş'ta Miralem Pjanic için karar günü!

18.10.2021 - 09:12 | Son Güncellenme: 18.10.2021 - 10:25

Sporting Lizbon ile Şampiyonlar Ligi maçı oynayacak Beşiktaş'ta Miralem Pjanic'in durumu bugün belli olacak. Pjanic, Lizbon maçında 11'de olacak mı? İşte son durum...

Beşiktaş'ta Miralem Pjanic için karar günü!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir'e 3-2 kaybeden Beşiktaş'ta gözler Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Sporting Lizbon maçına çevrildi. Siyah-beyazlı takımda yıldız oyuncu Miralem Pjanic'in ilk 11'de olup olmayacağı merak konusu. Detaylar haberde...

Pjanic, Başakşehir maçında riske edilmedi

Ajansspor Beşiktaş Muhabiri Kartal Yiğit'in daha önce duyurduğu gibi Beşiktaş'ta sakatlıktan çıkan Miralem Pjanic, Medipol Başakşehir karşılaşmasında riske edilmedi. 

Son karar Sergen Yalçın'ın 

Siyah-beyazlı takımda yıldız oyuncu Pjanic'in Sporting Lizbon maçında oynayıp oynayamacağına bugün yapılacak taktik antrenman sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın karar verecek. 

Pjanic oynamazsa ne olacak?

Yalçın, Pjanic'in fiziksel durumuna bakacak ve futbolcuyu ona göre değerlendirecek. Pjanic oynayamazsa geri dönüşü Galatasaray derbisine sarkacak ve Bosnalı futbolcunun görevi Alex Teixeira'nın olacak. 

Bu sezon Pjanic'in performansı

Miralem Pjanic, bu sezon Beşiktaş'ta Süper Lig'de 4, Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 maçta forma giydi. Yıldız oyuncu ligde 2, Devler Ligi'nde ise 1 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler