Beşiktaşlı Josef de Souza, Çin'den Beijing Guoan'a Transfer Oluyor

16.02.2023 - 17:54 | Son Güncellenme: 16.02.2023 - 18:00

Beşiktaş'ın kaptanı Josef de Souza, Siyah-Beyazlılar ile sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Brezilyalı orta saha Çin'den Beijing Guoan ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Beşiktaşlı Josef de Souza, Çin'den Beijing Guoan'a Transfer Oluyor

Spor Toto Süper Lig'de sezona şampiyonluk parloası ile başlayan Beşiktaş, bazı futbolcularla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, kadronun önemli parçalarından Josef de Souza ile ayrılığın eşiğinde bulunuyor.

Josef Çin yolcusu

DHA'nın haberine göre Beşiktaş kaptanı Josef de Souza, Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'tan fesih istedi

Josef de Souza, Çin ekibi ile anlaşma sağladıktan sonra kulübü Beşiktaş ile görüşme gerçekleştirdi. Brezilyalı orta saha oyuncusu, Siyah-Beyazlılar'dan sözleşmesinin feshedilmesini talep etti.

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi Hatay'da
Habere Git

Sözleşmesi sezon sonunda bitecekti

Josef de Souza'nın Beşiktaş ile olan sözleşmesi, Haziran 2023'te sona erecekti. Siyah-Beyazlılar'ın kaptanı, kontratını karşılıklı anlaşma yoluyla ara transfer döneminde feshedilmesini istedi.

Josef de Souza'nın bu sezonki performansı

Bu sezon Beşiktaş forması ile 10 resmi karşılaşmada görev alan Josef de Souza, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 34 yaşındaki futbolcu, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli orta saha 3 mücadelede sarı kart görürken, 1 maçta ise kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler