Beşiktaş'ta işler iyi gitmiyor! Sivasspor'a takıldı

28.01.2024 - 16:53 | Son Güncellenme: 28.01.2024 - 18:52

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sivasspor maçı 1-0 kazandı. İşte gol ve özet...

Beşiktaş'ta işler iyi gitmiyor! Sivasspor'a takıldı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Sivasspor sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kartal maçtan 1-0 mağlubiyet ile ayrıldı. Beşiktaş 3 hafta üst üstte Süper Lig'de galibiyet alamadı. Yeni teknik direktör Santos, Lig'de 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Detaylar...

Manaj'dan erken gol

Karşılaşmanın 6. dakikada rakip sahada baskı yapan Manaj, Colley’den topu kaptı. Emrah Başsan ile paslaşan Manaj, ceza sahası dışı sağ çaprazından vuruşunda meşin yuvarlak savunmaya çarparak ağlarla buluştu. Sivasspor bu golle 1-0 öne geçti.

VAR penaltı değil dedi

Beşikaş'ta karşılaşmanın 18. dakikasında ceza alanı içinde topu gögsü ile kontrol eden Salih Uçan yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı kararı verdi.  VAR'den gelen uyarı sonrası maçın hakemi Ali Şansalan, izledikten sonra penaltı kararını iptal etti.

Beşiktaş ilk yarıda isabetli şut atamadı

Sivasspor'a karşı ilk yarıda 1-0 geriye düşen Beşiktaş, karşılaşmanın ilk devresinde kaleye isabetli şut çekemedi. Karşılaşmanın 35. dakikasında Rashica ile şut çekmeyi başaran Kartal, tek ve isabetsiz şutla ilk yarıyı tamamladı.

Ersin net golü çıkardı

Karşılaşmanın 13. dakikada kendi yarı sahasında Rashica’dan topu kapan Manaj, topu savunma arkasında bulunan Barrow’a aktardı. Bir süre topla ilerledikten sonra kaleciyle karşı karşıya kalan Barrow’un vuruşunda Ersin ayaklarıyla meşin yuvarlağı çıkardı.

Ersin Destanoğlu ceza alanı içinden yedi

Süper Lig'de ilk kez forma giydiği Haziran 2020'den bu yana en az 20 maça çıkan kaleciler arasında yediği gollerin en büyük bölümünü ceza sahası dışından kalesinde gören isim Ersin Destanoğlu (20/96)

Sivasspor'da Bülent Uygun kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın 82. dakikasında faul pozisyonuna sert itirazdan bulunan Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ikinci sarı karttan kırmızı kart görünce tribüne gitmek zorunda kaldı.

Sivasspor maçı 1-0 kazandı

Süper Lig'de Beşiktaş, üç maç üst üstte galibiyet alamadı. Sivasspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Kartal, Pendikspor'a yenilmiş Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalmuştı. Son olarak ise Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu.

Beşiktaş taraftarı deplasman tribünü doldurdu

Beşiktaş'ın deplasmanda oynadığı Sivasspor maçında siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmadı. Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Sivasspor'a konuk oluyor. Siyah-beyazlı taraftarlar, Sivas 4 Eylül Stadı'nın deplasman tribününün büyük bölümünü doldurdu. Maç öncesi ise Beşiktaş tribünü ısınma esnasında futbolcularına tezahüratlarla destek oldu.

Fernando Santos tek galibiyette kaldı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, Süper Lig'de 4. maçına çıktı. İlk maçında Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup eden Santos'un öğrencileri ikinci maçta Pendikspor'a 4-0 mağlup olmuş daha sonra Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Son maçta ise Sivasspor'a karşı 1-0 mağlup oldu.

Sivasspor- Beşiktaş yazılı özet

4. dakikada Barrow’un sağ kanattan yaptığı ortada ceza sahası içinde Appindangoye'nin kafa vuruşunda kaleci Ersin meşin yuvarlağı kurtardı.


6. dakikada rakip sahada baskı yapan Manaj, Colley’den topu kaptı. Emrah Başsan ile paslaşan Manaj, ceza sahası dışı sağ çaprazından vuruşunda meşin yuvarlak savunmaya çarparak ağlarla buluştu. 1-0


13. dakikada kendi yarı sahasında Rashica’dan topu kapan Manaj, topu savunma arkasında bulunan Barrow’a aktardı. Bir süre topla ilerledikten sonra kaleciyle karşı karşıya kalan Barrow’un vuruşunda Ersin ayaklarıyla meşin yuvarlağı çıkardı.


18. dakikada sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topu almak isteyen Salih Uçan, Poungouras’un müdahalesi sonrasında yerde kaldı. Ardından hakem Ali Şansalan beyaz noktayı gösterdi.


21. dakikada tavsiye üzerine VAR’a giden hakem pozisyonu tekrar izleyerek penaltıyı iptal etti.


35. dakikada sol kanattan topu kaparak ceza sahası içine giren Rashica'nın vuruşunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.


41. dakikada ceza sahası yayının hemen önünde topla buluşan Manaj'ın bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ersin’de kaldı.

47. dakikada Murat Paluli'nin sağ kanattan savunma arkasına aktardığı topu alan Manaj, topla ceza sahası içinde yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı filelerle buluştursa da gol ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı.


48. dakikada Ghezzal'ın gönderdiği topu göğsüyle indiren Cenk Tosun, topu kaleye gönderdi. Direkten oyun alanına dönen meşin yuvarlak yine Ghezzal'da kaldı. Onun vuruşunda kaleci Ali Şaşal meşin yuvarlağı çıkardı.


54. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde Zaynutdinov'un kafa vuruşunda kaleci Ali Şaşal meşin yuvarlağı çeldi.


61. dakikada Rashica'nın ceza yayının sağ çaprazından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Ali Şaşal'da kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler