Beşiktaş'ta Ante Rebic ve Ajdin Hasic'in sözleşmesi feshedildi iddiası

30.07.2024 - 12:00 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 14:24

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Ante Rebic ve Ajdin Hasic'in sözleşmesinin feshedildiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Ante Rebic ve Ajdin Hasic'in sözleşmesi feshedildi iddiası

AJANSSPOR - HABER

Paulista, Rafa Silva ve Immobile transferleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş'ta yeni sezonda kadro düşünülmeyen oyuncularla ilgili flaş gelişmeler yaşınıyor.

Onur ve Tayfur gitti

Siyah beyazlılarda kadroda düşünülmeyen yerli futbolculardan Onur Bulut, Başakşehir ile Tayfur Bingöl ise Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor ile anlaştı.

Rebic ve Hasic'in sözleşmeleri feshedildi

Öte yandan TRT Spor'da yer alan habere göre, siyah beyazlılarda Hırvat futbolcu Ande Rebic ve Bosna Hersekli Ajdin Hasic'in sözleşmeleri feshedildi.

Rebic hayal kırıklığı yarattı

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında İtalyan ekibi Milan'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu sergilediği performansla hayal kırıklığı yaratmıştı.

Siyah beyazlılar geride kalan sezonda 23 maçta 2 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Rebic ile yüksek maliyeti nedeniyle yollarını ayırmak istemiş ve gelen teklifleri değerlendirmeye almıştı. Ancak Hırvat oyuncu gelen teklifleri Beşiktaş'taki maaşını veren kulüp olmadığı için kabul etmemişti.

Ajdin Hasic seviye atlayamadı

Beşiktaş'ın 2020 yılında kadrosuna kattığı 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ajdin Hasic ise geriden kalan sezonda kendisini geliştirmesi için kiralık gönderildiği kulüplerde sıçrama yapamadı.

Ümraniyespor, Göztepe ve Sarajevo'ya da kiralık olarak forma giyen Boşnak futbolcu, siyah beyazlı forma iye 13 maçta sahaya çıkıp 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler