Beşiktaş'ta iki milli futbolcu gözden çıkarıldı!

28.01.2024 - 00:59 | Son Güncellenme: 28.01.2024 - 01:12

Son dakika haberleri | Beşiktaş'ta iki milli futbolcu Cenk Tosun ve Salih Uçan ile yolların ayrılması planlanıyor. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ta iki milli futbolcu gözden çıkarıldı!

Beşiktaş'ta iki Milli futbolcuyla yolların ayrılması planlanıyor. Siyah-beyazlılar'da sezon sonunda ayrılıkların yaşanması bekleniyor.

Cenk Tosun ve Salih Uçan ile yolların ayrılması planlanıyor

A Spor'un haberine göre, Beşiktaş'ta milli futbolcular Cenk Tosun ve Salih Uçan ile yolların ayrılması planlanıyor. İki ismin de maaş beklentilerini fazla bulan Beşiktaş yönetimi, iki ismi yeni sezonda kadroda düşünmüyor.

Cenk'in isteği fazla bulundu

Beşiktaş'ta üçüncü dönemini geçiren Cenk Tosun ile sezon sonunda yolların ayrılması planlanıyor. Milli futbolcunun 2 milyon Euro'luk maaş beklentisini fazla bulan yönetim, 32 yaşındaki futbolcuyu yeni sezonda kadroda düşünmüyor.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz Beşiktaş'ı yok saydı! Yakın geçmişi unuttu
Habere Git

Salih'in maaş beklentisi

Beşiktaş'ta gelecek sezon kadroda düşünülmeyen bir diğer isim de Salih Uçan oldu. Salih'in 55 milyon TL'lik maaş beklentisini fazla bulan siyah-beyazlılar, milli futbolcuyu gelecek planlarına dahil etmeyecek.

Cenk Tosun'un performansı

Cenk Tosun, bu sezon Beşiktaş formasıyla toplamda 28 maçta sahaya çıktı. Cenk bu maçlarda takımına 8 gol ve 1 asistlik performansıyla katkı sağladı.

Salih Uçan'ın istatistikleri

Beşiktaş'taki 2. sezonunu geçiren Salih Uçan, bu sezon 27 maçta süre aldı. 30 yaşındaki orta saha bu maçlarda 3 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler