Fatih Karagümrük- Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

14.08.2023 - 11:15 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 11:25

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezona Fatih Karagümrük deplasmanıyla başlıyor. Zorlu karşılaşmanın ilk 11'i merak konusu olurken kanalı ve saati de araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük- Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasının kapanış gününde Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk oluyor. Zorlu karşılaşmanın ilk 11'i dahil kanalı ve saati gibi detaylar haberde.

Fatih Karagümrük- Beşiktaş maçı saati ve kanalı

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Erkan Özdamar yönetecek. Karşılaşma beINSPORTS 1 ekranından canlı yayımlanacak.

Muhtemel ilk 11'ler

VavaCars Fatih Karagümrük: Dituro | Salih, Rayyan, Dresevic, Levent | Shukurov, Lawrance, Adnan | Feghouli, Samed, Ljajic


Beşiktaş: Mert | Rosier, Necip, Colley, Masuaku | Amir, Salih | Onur, Gedson, Muleka | Aboubakar

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transferi uzaklarda aramıyor: Aynı ekipten 2. oyuncu
Habere Git

Beşiktaş'ta kimler eksik?

Siyah-beyazlı ekipte tedavisi devam eden Rachid Ghezzal, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan'ın yanı sıra takımla çalışmalara yeni başlayan Cenk Tosun yarınki mücadelede görev yapamayacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Arnavutluk temsilcisi Tiran'ı 3-1 ve 2-0'lık galibiyetlerle eleyen siyah-beyazlı ekip, 3. ön eleme turunun ilk maçında ise Azerbaycan'ın Neftçi takımını deplasmanda 3-1 mağlup etti.

İlgini Çekebilir
Teknik direktörü doğruladı: Beşiktaş ile görüşüyor
Habere Git

Beşiktaş iki sezonda ilk maçını kaybetmedi

Beşiktaş'ı konuk ettiği yedi Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Fatih Karagümrük (1B 5M), tek galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada 1-0'lık skorla aldı (Eylül 1961). Fatih Karagümrük ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçının altısını kazanan Beşiktaş (1B 1M), bu galibiyetlerde attığı 18 gole karşılık kalesinde sadece üç gole izin verdi. 2022/23 Süper Lig sezonunun açılış haftasında Alanyaspor'a 4-2 mağlup olan Fatih Karagümrük, en üst ligde boy gösterdiği üst üste iki sezonda ilk maçını kaybetmedi.

Şenol Güneş rekor peşinde

Beşiktaş, bu haftaki rakibi VavaVars Fatih Karagümrük'e karşı oynadığı son 8 maçın 6'sını kazandı. Son 10 lig sezonunun dokuzuna 3 puanla başlayan siyah beyazlı ekibin bu maçtan da galibiyetle ayrılması halinde Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam'ın lig tarihindeki en fazla açılış haftası galibiyeti alan teknik adam unvanına ortak olacak.

Yeni transferler ilk maçında

Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey ve Ante Rebic, teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde siyah-beyazlı formayla Süper Lig'deki ilk maçlarına çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler