Beşiktaş'ta hedef 2 gurbetçi

02.08.2024 - 23:19 | Son Güncellenme: 02.08.2024 - 23:22

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş transfer listesine Freiburg'dan Berkay Yılmaz ve Augsburg'dan Mert Kömür'ü aldı. Detaylar...

Beşiktaş'ta hedef 2 gurbetçi

AJANSSPOR HABER

Son olarak Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu'yu transfer eden Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Augsburg'dan 19 yaşındaki orta saha Mert Kömür ve Freiburg'dan 19 yaşındaki sol bek Berkay Yılmaz'ı kadrosuna katmak istiyor. Detaylar...

İki kulüple de temas halinde

Takımı gençleştirmek ve geleceğe yönelik yatırım yapmak isteyen siyah-beyazlı ekip iki oyuncunun kulübüyle de temas halinde. Cumartesi günü oynanacak Süper Kupası sonrası iki oyuncunun da transferini bitirmek istiyor.

Mert Kömür ve Berkay Yılmaz kimdir ?

Mert Kömür 2005 yılında Almanya'da dünyaya gelen gurbetçi 10 numara ilk kez Augsburg formasını geçtiğimiz sezon giydi. Ligin sonlarına doğru 4 maçta forma şansı bulabilen 19 yaşındaki oyuncu 1 gol kaydetti.

Berkay Yılmaz'ın performansı

2005 yılında Almanya'da dünyaya gelen gurbetçi sol bek Freiburg ile henüz Bundesliga deneyimi yaşayamazken Freiburg II takımı ile geçtiğimiz sezon 3. Lig'de oynadığı 13 maçın 5'inde ilk 11 olarak sahadaydı. Genç sol bek bu maçlarda 1 gol atarken 4 de gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler