Beşiktaş'ta Alex Oxlade-Chamberlain ile yollar ayrılıyor

18.06.2024 - 11:02 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 11:18

Yeni sezon kadro yapılanması çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, Gachid Ghezzal ve Joe Worrall'ın ardından İngiliz oyunvu Alex Oxlade-Chamberlain ile yollar ayrılıyor.

Beşiktaş'ta Alex Oxlade-Chamberlain ile yollar ayrılıyor

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktörlük koltuğunu Giovanni van Bronckhorst'a emanet ettikten sonra transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta, iç transferde de hareketli günler yaşanıyor.

Ghezzal ve Worrall veda etti

Siyah beyazlılarda sözleşmesi sona eren Rachid Ghezzal takıma veda ederken kiralık kontratı biten Joe Worrall da takımı Nothingham Forest'a geri döndü. 

Ante Rebic'e talip çıktı

Öte yandan geride kalan sezonda beklentilerin altında kalan Hırvat kanat oyuncusu Ante Rebic'e İtalya’dan talip çıktığı aktarıldı. Hellas Verona’nın 30 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istediği kaydedildi. 

Alex Oxlade-Chamberlain yollar ayrılıyor

Öte yandan Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı isimlerden İngiliz orta saha oyuncuu Alex Oxlade-Chamberlain ile de yollar ayrılıyor. 30 yaşındaki futbolcu İngiltere’ye dönmeye hazırlanıyor. 

Sakatlıklar nedeniyle verimli olamadı

Siyah beyazlıların Liverpool’a bedelsiz olarak transfer ettiği İngiliz yıldız, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bekleneni verememedi.

Sheffield United ilgileniyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Alex Oxlade-Chamberlain ile Sheffield United’ın ilgilendiği ve Beşiktaş’ın da oyuncunun ayrılığına kolaylık sağlamaya hazır olduğu kaydedildi.

2026'ya kadar sözleşmesi var

Beşiktaş ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki orta saha geride kalan sezonda 30 maçta sahaya çıkanken 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. İngiliz futbolcunun güncel piyasa değeri ise 4.2 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler