Beşiktaş'ta flaş Vincent Aboubakar kararı! Bugün...

31.01.2024 - 09:03 | Son Güncellenme: 31.01.2024 - 09:08

Ligde pazar günü Trabzonspor’la son derece kritik bir karşılaşmaya çıkacak Beşiktaş’ta tüm gözler Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar’a çevrildi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta flaş Vincent Aboubakar kararı! Bugün...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig’de oynadığı son üç maçta Pendikspor’a 4-0 ve Sivasspor’a 1-0 mağlup olurken, Adana Demirspor’la 0-0 berabere kalan Kartal rakip filelere tek gol gönderemedi.

Aboubakar'ın dönüşü kaçınılmaz oldu

Siyah-beyazlılardaki gol probleminin had safhaya ulaşması, Fernando Santos’un isteğiyle kadro dışı kararı kararı kaldırılan Aboubakar’ın takıma dönüşünü kaçınılmaz hale getirdi.

Bugün antrenmana çıkacak

Milliyet'in haberine göre; Kamerun Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası’na veda eden golcü futbolcu bugün takımla birlikte antrenmana çıkacak. 

Santos, Trabzonspor maçında forma verebilir

Hücumdaki Cenk-Semih-Muleka üçlüsünü yeterli bulmayan Teknik Direktör Fernando Santos’un pazar günü Trabzonspor’la oynanacak maçta Aboubakar’a forma vermeyi düşündüğü öğrenildi. Sakatlığı düzelen yıldız futbolcu, Nijerya’ya 2-0 yenildikleri son 16 turu maçında 78. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Kadro dışı oyuncu kalmadı

Bu arada Vincent Aboubakar’ın dönüşüyle birlikte takımda kadro dışı durumda oyuncu kalmayacak. Bailly’nin sözleşmesini feshederken Onana ve Rosier’i kiralık gönderen siyah-beyazlılarda Ghezzal’a af çıkmıştı.

Aboubakar'ın performansı

Fenerbahçe ile 9 Aralık’ta oynanan derbiden sonra kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar bu sezon Beşiktaş formasıyla 22 resmi maça çıktı. Rakip fileleri Süper Lig’de 4, Avrupa’da 7 kez havalandıran Kamerunlu futbolcu 3 kez de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler