Beşiktaş'ta büyük korku! Küme düşme...

17.01.2023 - 13:38 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 13:48

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ilk yarısını son sırada tamamlayan Beşiktaş Emlakjet'te küme düşme korkusu derinden hissediliyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta büyük korku! Küme düşme...

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde çanlar Beşiktaş Emlakjet için çalıyor. 16 takımın bulunduğu ligde ilk devde tamamlanırken siyah beyazlılar aldığı 3 galibiyetle son sırada yer alıyor ve küme düşme korkusunu yakından hissediyor. 

Ahmet Kandemir gitti

Beşiktaş Emlakjet, sezona Ahmet Kandemir yönetiminde başladı. Başarısız sonuçların ardından Kandemir ile yollar 30 Aralık'ta ayrıldı.

Yeni koç Milicic iyi başlamadı

Polonya Milli Takımı'nın da başantrenörlük görevini üstlenen Igor Milicic, Beşiktaş'ta göreve geldi.  Ancak siyah beyazlılar Hırvat asıllı Polonyalı teknik adam yönetiminde çıktıkları 3 maçtan da yenilgiyle ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, ABD'li oyuncuyla anlaştı!
Habere Git

Yönetimden transfer hamlesi

Igor Milicic'in isteği doğrultusunda Beşiktaş, kümede kalmak için transfer atağı yaptı. Anadolu Efes'le takasa giren Beşiktaş, Furkan Haltalı'ya karşılık  Egemen Güven ve Ömer Can İlyasoğlu'nu kadrosuna kattı. 

Yabancılar gidiyor!

Matt Coleman'ı sezon ortasında gönderen Beşiktaş Gediminas Orelik ile de yollarını ayırdı. 14.7 sayı ortalaması ile Kartal'ın en skorer oyuncusu konumundaki 23 yaşındaki Jordan Usher'ın takımdan ayrılma ihtimali söz konusu. Usher'e gelen teklifler bulunuyor.   

1 ve 4 numaraya takviye gelecek

Beşiktaş eski oyuncusu Isaiah Whitehead'i sezon sonuna kadar renklerine bağladı. Siyah beyazlılar kadroya bir oyuncu kurucu ve bir de 4 numara takviyesi yapacak.  

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta ayrılık açıklandı!
Habere Git

2 galibiyet fark var

Ligde son iki sırada yer alan takımlar küme düşecek. 14. sırada yer alan Aliağa Petkim Spor'un Beşiktaş Emlak Jet'ten 2 galibiyet fazlası bulunuyor. 

İkili averajda durum kötü

Basketbol liginde kurallar gereği takımlar aynı puanla ligi bitirse ikili averaja bakılıyor.  Siyah beyazlılar, ilk yarıda küme düşmeme yarışı yapan takımlardan Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 7,  Aliağa Petkim'e 14 ve Onvo Büyükçekmece Basketbol'a 13 sayı farkla kaybetti.

Senin için hazırladığımız haberler