Nice ve Beşiktaş, Valentin Rosier için anlaşmaya vardı!

15.01.2024 - 16:46 | Son Güncellenme: 15.01.2024 - 18:29

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan futbolculardan Fransız sağ bek oyuncu Valentin Rosier ile yollar ayrılmak üzere.

Nice ve Beşiktaş, Valentin Rosier için anlaşmaya vardı!

Eric Bailly ve Jean Onana ile yollarını ayıran Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta yaprak dökümü devam ediyor.

Rosier de gidiyor

Siyah-Beyazlı yönetim, performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakılan Valentin Rosier ile de yollarını ayırmak üzere.

Görüşmeler başladı

Sports Digitale'da yer alan habere göre; Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, Fransız sağ beki kadrosuna katmak için Beşiktaş ile görüşmelere başladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ikinci ayrılık! Kartal biletini kesti, eski hocasının yanına gidiyor
Habere Git

Rosier, Nice ile anlaştı

Haberde Nice ve Beşiktaş'ın, Valentin Rosier’in kiralık transferi için anlaşma sağladığı belirtildi.

Bu sezonki performansı

Kara Kartal ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki sağ bek futbolcu, bu sezon forma giydiği 21 maçta 2 asist kaydetti.

Beşiktaş kariyeri

1 Temmuz 2022 tarihinde Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'dan 4.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer olan Rosier, görev aldığı tüm kulvarlarda 123 maça çıkıp 6 gol ve 18 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Rade Krunic: Fenerbahçe’nin oyuncusu olmayı çok ama çok istedim
Habere Git

Beşiktaş ile 3 kupa kazandı

Fransız yıldız siyah-beyazlı takım ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Kadro dışı futbolcuların 2'si transfer oldu

Öte yandan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana kadro dışı bırakılmıştı. Bu kadro dışı kalan futbolculardan Eric Bailly, Villarreal'e, Jean Onana ise Marsilya'ya transfer oldu.

Aboubakar, Fenerbahçe'ye doğru

Vincent Aboubakar'ın ismi de Fenerbahçe ile takasta geçiyor. Dün duyurduğumuz özel haberde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Miguel Crespo ve Vincent Aboubakar takası için ciddi mesafe katettiği ve transferin bitme aşamasına geldiği ifade edilmişti. İlgili haberi okumak için tıklayın.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında yılın takası!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler