Beşiktaşlı Romain Saiss, Al-Sadd İle Anlaştı | Transfer Haberler

19.07.2023 - 18:31 | Son Güncellenme: 19.07.2023 - 18:47

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen ve kamp kadrosunda yer almayan Romain Saiss, Katar Ligi'ne transfer oldu. İşte detaylar.

Beşiktaşlı Romain Saiss, Al-Sadd İle Anlaştı | Transfer Haberler

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın kamp kadrosunda yer almayan Faslı savunma oyuncusu Romain Saiss, siyah-beyazlı takımdan ayrılıyor.

Romain Saiss, Al-Sadd'da

Orta Çizgi sitesinde yer alan habere göre; Katar Ligi takımlarından Al-Sadd kulübünün, Romain Saiss'in transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Beşiktaş'ın Saiss'ten kazanacağı ücret

Haberde, anlaşmaya göre Katar Ligi ekibinin Faslı savunma oyuncusu için siyah-beyazlı takıma 2.8 milyon Euro bonservis ücreti ödeyeceği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan golcü hamlesi! Oyuncu tamam, bonservis pazarlığı sürüyor
Habere Git

Resmi açıklama bekleniyor

Ayrıca görüşmelerin kısa süre içerisinde resmiyete döküleceği ve resmi açıklamanın da kısa süre içerisinde yapılacağı bildirildi.

Bilindiği üzere Saiss'in ismi Lens, Lille, Marsilya ve Nottingham Forest FC gibi birçok takımla anılıyordu.

Beşiktaş kariyeri

Beşiktaş ile olan sözleşmesi 1+1 yıl daha devam eden 33 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu, siyah-beyazlı takımla çıktığı 26 karşılaşmada 1 gol ve 2 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Çebi'den taraftara mesaj
Habere Git

Başarılı oyuncu kariyerinde Wolverhampton, Le Havre, Clermont ve Angers formaları da giydi. Fas Milli Takımı ile de 75 maça çıkan Saiss, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler