Beşiktaş'ta ayrılıklar devam edecek! 7 yabancının üstü çizildi

03.06.2024 - 11:34 | Son Güncellenme: 03.06.2024 - 11:41

Rachid Ghezzal ve Joe Worral ile yollarını ayıran Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta yedi yabancı futbolcuyla daha yolların ayrılacağı iddia edildi...

Beşiktaş'ta ayrılıklar devam edecek! 7 yabancının üstü çizildi

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Rachid Ghezzal ve Joe Worral ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Mevcut kadroda 17 yabancı futbolcusu bulunan Siyah-Beyazlı takımın, 7 yabancı futbolcuyla daha yollarını ayıracağı iddia edildi. İşte detaylar...

Milliyet'te yer alan habere göre; Trendyol Süper Lig’de kulüpler önümüzdeki sezon A takım listelerine 12 yabancı futbolcu yazabilecek. Siyah-beyazlıların bu nedenle en az 5 yabancı oyuncuyla yollarını ayırması gerekiyor. Yapılacak yeni transferler de hesaba katıldığında bu sayının 9-10’a ulaşması bekleniyor.

7 yabancı futbolcu yolcu

Kiralıktan dönecek olan Rosier, Onana, Montero ve Hasic’in yanı sıra Aboubakar, Amartey ve Rebic önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünülmüyor. Siyah-beyazlılar öncelikle bu futbolcularla yolları ayırmanın hesaplarını yapıyor. Teklif gelen oyuncuya bonservis konusunda kolaylık gösterilecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ile yollar ayrıldı!
Habere Git

Hatta Rebic, Hasic, Montero ve Amartey gibi bazı isimlerin karşılıklı anlaşmayla bedelsiz gönderilmesi planlanıyor. Rosier, Onana ve Aboubakar’ın ise makul bir bonservisle satılması düşünülüyor.

Kadroda tutulması muhtemel isimler

Beşiktaş’ta Svensson, Colley, Masuaku, Al Musrati, Muçi, Muleka, Rashica, Chamberlain, Gedson ve Amir büyük olasılıkla kadroda tutulacak. Yerli statüsünde forma giyen Bakhtiyor da takımda kalacak.

Senin için hazırladığımız haberler