Beşiktaş'ta Daniel Amartey 2 hafta sahalardan uzak kalacak

30.08.2023 - 12:20 | Son Güncellenme: 30.08.2023 - 12:31

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın Dinamo Kiev ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Ganalı yıldız Daniel Amartey sakatlığı nedeniyle forma giymeyecek. Detaylar.

Beşiktaş'ta Daniel Amartey 2 hafta sahalardan uzak kalacak

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi pley-off rövanş mücadelesinde yarın Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Daniel Amartey, forma giyemeyecek.

Amartey, Dinamo Kiev maçında yok

TRT Spor'da yer alan habere göre; Siyah-Beyazlı ekipte Daniel Amartey sakatlığı nedeniyle Dinamo Kiev maçında oynayamayacak. 

Amartey 2 hafta sahalardan uzak kalacak

Adalesinden sakatlanan Ganalı oyuncunun en az 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Koray Günter'in peşinde
Habere Git

6 maç 1 gol

Bu sezon Kara Kartal ile 6 karşılaşmaya çıkan 28 yaşındaki savunma oyuncusu 1 gol kaydetti.

Geçen sezon İngiliz ekibi Leicester City forması giyen ve sözleşmesi sona eren Daniel Amartey, Beşiktaş ile 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Ghezzal ve Semih de oynamayacak

Öte yandan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ve Semih Kılıçsoy da yarın oynanacak karşılaşmada görev yapamayacak. Play-off turunda isimleri UEFA listesine verilmeyen iki futbolcu Bükreş'te oynanan ilk karşılaşmada da forma giyememişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Twente maçı kamp kadrosu belli oldu!
Habere Git

Beşiktaş'ın Avrupa'da yenilgisi yok

Siyah-beyazlı ekip bu sezon Avrupa'da oynadığı 5 maçı da kazandı. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 2. ön eleme turunda Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla eleyen Beşiktaş, bir sonraki aşamada Azerbaycan temsilcisi Neftçi'yi 3-1 ve 2-1'lik skorlarla saf dışı bıraktı.

Siyah-beyazlı ekip, Dinamo Kiev'i de ilk maçta uzatma dakikalarında bulduğu golle 3-2 yendi.

Maç TRT Spor'da

Beşiktaş Park'ta oynanacak karşılaşma saat 21.00'de başlayacak ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonundan Joao Pinheiro yönetecek.

Senin için hazırladığımız haberler