Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'e talip var! İşte yeni adresi...

15.07.2024 - 12:02 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 12:08

Beşiktaş'taki sözleşmesinin son yılına girekn 22 yaşındaki oyuncusu Ajdin Hasic'e talip çıktı! Bosna Hersekli futbolcunun yeni adresi yurt dışı olabilir. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'e talip var! İşte yeni adresi...

AJANSSPOR - HABER

Kadrosunu Paulista, Rafa Silva ve Immobile ile güçlendiren Beşiktaş'ta takımdan ayrılacak oyuncuların durumu da netleşiyor. Siyah-Beyazlılar'da takımdan ayrılması beklenen Ajdin Hasic konusunda yeni gelişmeler yaşandı.

Transfer süreci tartışma yaratmıştı

Beşiktaş, potansiyeliyle önemli bir yıldız adayı olarak gösterilen Hasic'i kadrosuna katarken ön protokol için ödenen para tartışmalara neden olmuştu. Daha sonra Siyah-Beyazlılar, Ocak 2020'de Ajdin Hasic ile 4.5 yıllık sözleşme imzalarken bu anlaşma, "Bir önceki Yönetim Kurulu tarafından yapılan anlaşma gereği futbolcuya sözleşme süresi boyunca ödenmesi gereken toplam ücret 3.375.000 EURO iken futbolcu ve ailesi ile yapılan görüşmeler neticesinde söz konusu tutar 2.475.000 EURO’a indirilmiştir." ifadeleriyle duyurulmuştu.

Beklentileri karşılayamadı

Ajdin Hasic, transfer sürecinde potansiyelinin yarattığı beklentiyi Beşiktaş'ta karşılayamadı. Siyah-Beyazlılar'da şans bulmakta zorlanan ve bulduğu şansları da iyi değerlendiremeyen genç oyuncu; sırasıyla Ümraniyespor, Göztepe ve Sarajevo'ya kiralık gitmişti.

Neftçi Bakü talip oldu

Fanatik'in haberine göre; Kara Kartal’da geleceği merak konusu olan Ajdin Hasic’e Neftçi Bakü’nün talip olduğu öğrenildi. Neftçi Bakü’nün Bosna Hersekli futbolcu için kiralama teklifinde bulunduğu kaydedildi. 

Sözleşmesi uzatılıp, kiralanacak

Haberin detayında, Beşiktaş’ın Ajdin Hasic’in sözleşmesini uzatıp, Netfçi Bakü’ye kiralama fikrine sıcak baktığı ifade edildi.

22 yaşındaki kanat oyuncusu, geride kalan sezonda FK Sarajevo’da kiralık olarak forma giydi. Ajdin Hasic bu süreçte 33 maça çıktı ve 9 gol ile 6 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler