Beşiktaş'ta 22 isimle yollar ayrıldı

17.08.2024 - 11:08 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 11:30

Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş, Hasan Arat ve yönetimi döneminde geniş çaplı bir değişikliğe giderek 22 isimle yollarını ayırdı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta 22 isimle yollar ayrıldı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat ve yönetimi ile kulüp tarihinin en büyük kadro çalışmalarından biri gerçekleşiyor.

Beşiktaş, 22 isimle vedalaştı

Hürriyet'te yer alan haberde Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde yaptığı transferlere dikkat çekildi. Kartal, Ciro Immobile, Gabriel Paulista, Rafa Silva, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour transferleri ile kadrosunu güçlendirdi. Ekip şimdiye kadar, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un görüşleri doğrultusunda ise 22 oyuncusuna teşekkür etti.

Cenk Tosun ve Valentin Rosier'in ayrılıkları yankı uyandırdı

Beşiktaş'ın vedalaştığı futbolcular arasında gündemde en dikkat çeken isim Cenk Tosun oldu. 2018'de 22 milyon Euro bonservis bedeli ile İngiliz ekibi Everton'a satılan Tosun, Siyah-Beyazlı ekibe tarihinin en yüksek bonservis bedelini kazandıran isim oldu. Kartal ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun daha sonrasında ise Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Cenk Tosun'un yanı sıra Valentin Rosier de transferi ile basında yankı uyandırdı. Beşiktaş işe Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa kazanan Fransız futbolcu Leganes'e bedelsiz gitti. Beşiktaş, 2 yıl önce Rosier için 4.8 milyon Euro ödemişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın radarındaydı! Beşiktaş alıyor
Habere Git

Beşiktaş 22 isimden de bonservis getirisi sağlayamadı

Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı 22 futbolcudan herhangi bir bonservis geliri sağlayamadı. Siyah-Beyazlı ekibin yollarını ayırdığı ve bonservis geliri elde edemediği isimler ve gelir sağlanamamasının nedenleri ise şu şekilde:

Kiralık gönderilenler: Tayfur, Aytuğ, Emrecan Bulut, Abdülmecid, Halil, Bilal, Kerem Atakan, Hadziahmetovic, Emrecan Uzunhan, Ahmet, Necati

Sözleşmesi bedelsiz feshedilenler: Rosier, Hasic, Rebic, Montero, Umut, Erdoğan, Gudjulfi

Sözleşmeleri sona eren: Cenk Tosun ve Ghezzal

Futbolu bırakan: Gökhan İnler

Senin için hazırladığımız haberler