Beşiktaşlı yöneticiden iddialı açıklama! "Yüzde 51..."

17.03.2017 - 16:06 | Son Güncellenme: 17.03.2017 - 16:06


AJANSSPOR ÖZEL/ Özgür SANCAR-Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Radyospor'da Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.

Erdal Torunoğulları, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final Lyon eşleşmesinde Siyah-Beyazlıların şansının yüzde 51 olduğunu söyledi.

Erdal Torunoğulları sözlerine şöyle devam etti: Beşiktaş bu sezon güzel başarılar elde etti, devamını sağlayacaktır. İlk maçın deplasmanda olması avantaj İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz. Lyon köklü bir kulüp Lyon'un bulunduğu bölgede Türk nüfusu çok ilgi yüksek olacaktır. Lyon takımını analiz etmedim, bu hocanın işi. Rakiplerimize saygı duyuyorum. Bana göre %51 Beşiktaş. Lyonlu yöneticilerle bir araya geldik şans diledik. Maç maç bakmak lazım aynı ciddiyetle. Önemli olan bu maçları geçmek, oynamadan final olmaz.

"ABOBAKAR ÖZ ELEŞTİRİ YAPMALI"

Olympiakos maçında kırmızı kart gören Aboubakar için ise Torunoğulları: "Bence Aboubakar öz eleştiri yapmalı. Bu tarz hareketler yapmamalı. Beşiktaş takımını lig maçının etkilememesi lazım. Takımı en iyi bilen Şenol hocamız bana kalırsa Beşiktaş tüm kupaları kazanır. Başakşehir takımına saygı duymak lazım" ifadelerini kullandı. 

YASAL UYARI: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılmaz. 

Senin için hazırladığımız haberler