Beşiktaşlı yöneticiden Cenk Tosun ve Salih Uçan açıklaması

22.03.2024 - 18:10 | Son Güncellenme: 22.03.2024 - 18:30

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar takımla sözleşme uzatma konuları yılan hikayesine dönen Salih Uçan ve Cenk Tosun'un durumları ile ilgili konuştu.

Beşiktaşlı yöneticiden Cenk Tosun ve Salih Uçan açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar takımla sözleşme uzatma görüşmeleri tıkanan milli yıldızlar Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın durumu ile ilgili Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuştu.

"Gerekli zamanda hep beraber kararı vereceğiz"

Sezon sonu sözleşmeleri tamamlanacak olan yıldızlar hakkında konuşan Mete Vardar "Cenk ve Salih'te Beşiktaş'ın futbolcularıdır, katkı sağlamaya devam edeceklerdir. Transfer noktasında en doğru zamanda hep beraber kararı vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın golcüsü son 10 haftada 1 gol atabildi

Bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında Beşiktaş forması ile beklentilerin altında kalan Cenk Tosun 10 son maçta yalnızca bir kez fileleri sarsabildi. 32 yaşındaki deneyimli golcü bu sezon siyah beyazlı forma ile Süper Lig'de çıktğı 27 maçta 5 gol, 5 asistlik bir performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Guardiola'nın yeni prensi! Türk yıldızı istiyor...
Habere Git

Beşiktaş'ta 3 dönem 3 şampiyonluk

2014'ten bu yana Beşiktaş'ta 3 farklı dönemde forma giyen "Tosun Paşa" lakaplı golcünün Siyah-Beyazlılar ile 3 Süper Lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Salih Uçan sakatlıklardan kurtulamadı

30 yaşındaki Salih Uçan ise bu sezon sakatlıkları nedeniyle Süper Lig'de 10 maç kaçırdı. 2021'den bu yana İstanbul ekibinin formasını terleten Uçan bu sezon ligde çıktığı 19 maçta 1 gol atarken, 3 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler