Beşiktaşlı yöneticiden Bursaspor'a "Asla affetmeyeceğim"

10.11.2023 - 19:42 | Son Güncellenme: 10.11.2023 - 20:03

Beşiktaş EmlakJet Yöneticisi Umut Tahir Güneş bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde oynanan Bursaspor Info Yatırım karşılaşmasında yaşanan saha olayları hakkında açıklamada bulundu.

Beşiktaşlı yöneticiden Bursaspor'a "Asla affetmeyeceğim"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş EmlakJet'in Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş, Radyospor'daki 6.Adam programında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde oynanan Bursaspor Info Yatırım karşılaşmasındaki olayları değerlendirdi.

"O pankart ve taşkınlığın cezası olmalıydı"

Bursaspor tribünlerinin Beşiktaş Genel Menajeri Nedim Yücel, koç Dusan Alimpijevic ve oyuncu Derek Needham alyehinde açtığı pankart ve kötü tezahüratları değerlendiren Umut Tahir Güneş "Yayıncı kuruluş da TBF de gereğini yaptı. Öncelikle teşekkür ediyorum değerli başkanımıza buradan. O pankart ve o taşkınlığın bir cezası olmalıydı. Federasyon gerekli tepkiyi gösterdi. Yayıncı kuruluş da bizden özür diledi ve konuyu hassasiyetle kapatmayı tercih ettim." dedi.

"Orada gösterilen tepkiyi asla affetmeyeceğim"

Bursapor ve Beşiktaş arasındaki gerilimin süreceğini söyelyen yönetici "Bursaspor-Beşiktaş arasındaki gerginlik artık ömür boyu devam edecek gibi gözüküyor. Basketbol olsun, futbolda da öyleydi. Ben Beşiktaş yöneticisiyim ama bir yandan da Beşiktaş taraftarıyım. Orada olayları birebir yaşayanlardan biri olarak asla onları affetmeyeceğim. Orada hocaya, Nedim kardeşime gösterilen tepkiyi ömür boyu affetmeyeceğim. İntikam olarak düşünmeyin lütfen bunu, asla öyle bir şey değil." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın Avrupa'da final uçağına hazırlanın!
Habere Git

"İsmini vermek istemediğim yerli arkadaşlar kendilerine yakışmayan hareketler yaptılar"

Bursasporlu Enes Berkay Taşkıran ve Ömer Utku Al'ın maç sonunda Beşiktaş Koçu Dusan Alimpijevic'e yönelik hareketlerini eleştiren Umut Tahir Güneş "Orada ismini vermeyeceğim iki yerli arkadaş kendilerine yakışmayan hareketler yaptılar. Hiç yakıştırmadım. Sonuçta spor bu. Son sirenle karşılaşmanın bitmesinin ardından el sıkışmak varken, hocanın yanına gidip tahrik etmeyi tercih ettiler. Çok üzüldüm, çok kırıldım." dedi.

"Bizim hedeflerimiz Bursaspor'la aynı değil"

Dusan Alimpijevic ve Nedim Yücel ile konuşup konuyu kapattıklarını belirten Umut Tahir Güneş "Ben hocaya da Nedim kardeşime de gerekli konuşmaları yaptım. Konuyu kapattık. Bizim hedeflerimiz Bursaspor'la aynı değil. Bizim hedeflerimiz büyük bu sene. Biz takılmayacağız. Yolumuza bakacağız." dedi.

Beşiktaş-Bursaspor maçında neler yaşanmıştı?

İki takım Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Bursa'da karşı karşıya geldi. Bursaspor taraftarının yaz aylarında takımdan ayrılarak Beşiktaş'ın yolunu tutan Nedim Yücel, Dusan Alimpijevic ve Derek Needham'a yönelik açtığı pankart ve kötü tezahüratlar siyah beyazlı cephenin büyük tepkisini çekti. Ev sahibi ekibin uzatmalarda 82-76 kazandığı maçın ardından Enes Berkay Taşkıran, Ömer Utku Al ve Beşiktaş Koçu Dusan Alimpijevic arasında bir gerilim yaşanmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ile önce EuroCup şampiyonluğu sonra EuroLeague!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler